BLACK WEEK🚀 Varerne bliver hurtigt udsolgt - OP TIL 80% RABAT! Se alle tilbud her

Your Cart

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Halloween Onigiri Riskugler: En Sjov Halloween Opskrift

🕒 Arbejdstid: 10 minutter. | Køkken: Japan

Onigiri i nye klæder – nemlig i de (u)hyggelige af slagsen! En sjov opskrift, der kan samle hele familien til nogle sjove Halloween-dage … eller hvem ved, om der skal spredes lidt uhygge andre tider på året?

Sådan laver du halloween onigiri:

INGREDIENSER (2 portioner)

3 dl Sushiris
2 tsk. Wasabipulver
3 spsk. Kimchi
1 spsk.  Gochujang
2 spsk. Kewpie mayonnaise + mere til dekoration
Evt. Srirache (kan undlades)
1 spsk. Sesamolie
1 Dåse tun
1 Stegt Laksefilet
1 Forårsøg
1 Alm. løg
  Pølser (gerne japanske)

Fremgangsmåde:

• Kog sushirisene efter anvisningen på pakken, og tilføj 1 spsk. sesamolie. Lad risene køle af, før du arbejder videre med dem.

Onigiri med laks:

• Riv laksefileten i små flager, og tilføj eventuelt et par dråber Sriracha for en stærk onigiri.

• Fugt hænderne, så riskuglerne er nemmere at forme, og form den afkølede ris omkring laksefyldet. Brug ca. en skefuld laksefyld pr. håndfuld ris.

• Dekorer efter eget ønske.

Onigiri med tun:

• Hæld vandet fra tunen, og snit løget fint. Bland tun med Kewpie mayonnaise og løg, og smag til med salt og peber. Tilføj eventuelt en smule wasabi for en stærk onigiri.

• Fugt hænderne, så riskuglerne er nemmere at forme, og form de afkølede ris omkring tunfyldet. Brug ca. en skefuld tunfyld pr. håndfuld ris.

• Dekorer efter eget ønske.

Frankenstein onigiri:

• Bland 2 tsk. wasabipulver med 1 spsk. vand, og lad det stå i nogle minutter.

• Snit et forårsløg fint, og tilføj det sammen med wasabivandet til en håndfuld ris.

• Rør blandingen godt sammen, og smag eventuelt til med mere wasabi.

• Fugt hænderne, og form risblandingen til en trekant.

• Dekorer onigirien med nori tang klippet ud som hår, øjne og mund, og brug en smule Kewpie mayonnaise som det hvide i øjnene.

Græskar onigiri:

• Hak en lille portion kimchi fint, og tilføj det til en håndfuld ris.

• Tilsæt en halv til en hel spiseskefuld gochujang, og rør risblandingen godt sammen.

• Fugt hænderne, og form risene som et græskar. Brug eventuelt et stykke selleri, et stykke agurk eller toppen af et bambusspyd som græskarstilk.

• Dekorer onigirien med udklippede øjne og mund.

Spøgelsespølser:

• Skær pølserne ud i den ønskede størrelse, og skær derefter otte ”ben” i den ene ende.

• Steg spøgelsespølserne på en pande med olie indtil benene åbner sig, og dekorer med Kewpie mayonnaise.

Servér gerne på traditionel vis i en japansk bentobox!
Summary
recipe image
Recipe Name
Halloween Onigiri Riskugler: En Sjov Halloween Opskrift
Published On
Total Time
Average Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 6 Review(s)
Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt ved ordrer over 399 kr.

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo