Shirataki nudler

Shirataki nudler – også kendt under andre navne som mirakelnudler, stammer fra konjac planten og er som kaldenavnet antyder; et mirakel.

Konjac planten er derfor et nødigt og flittigt brugt redskab i det asiatiske køkken, hvor planten også bliver anvendt til at forme mel og ris.

Vi kan derfor klart anbefale at krydre nudlerne godt til med ingefær, gurkemeje, chili eller lignende og servere nudlerne sammen med et væld af grøntsager for at opnå den bedste sanseoplevelse for både krop og sjæl. Siden nudlerne i sig selv har næsten ingen kalorier i sig – da er de perfekte til dig, som er på diæt, slankekur eller ønsker at tabe et par kilo.

Langt de fleste kostplaner i dag foreslår, at du skaber dig et langdistance forhold til ris, pasta og nudler – men her er shirataki en undtagelse for reglen.

Ikke nok med shirataki nudler er glutenfrie, keto-venlige, veganske og næsten kaloriefrie, de er også fantastisk nemme at kokkerere og kan bruges som erstatning for andre typer ris, pasta og nudler i alle dine opskrifter.

Tilberedning:
– Alle vores shirataki nudler kommer i en pakke med vand og har en lettere mærkværdig duft, idet du åbner pakken. Vi vil derfor anbefale at du skyller dem grundigt i en si eller lignende hen over vasken før du tager dem i brug.
– Start med at koge noget vand i en gryde ved let varme, og tilsæt de skyllede shirataki nudler. Lad dem koge i cirka 2-3 minutter, hvortil duften vil aftage og nudlerne vil tage form. – Hæld vandet fra gryden og smid nudlerne på en varm pande for at tørstege dem i halvanden minuts tid – helst uden brug af olie.
– Server nudlerne sammen med grøntsager, tofu, frø og krydderier efter ønske.

Alt i alt er shirataki nudler et sundt alternativ til dine pasta, ris og nudel retter, og har fortjent sin titel som værende et mirakel.

Læs hele beskrivelsen af shirataki nudler ⬇

Shirataki nudler
Vis filtre

Viser alle 17 resultater

Vis filtre

Viser alle 17 resultater