Shirataki nudler

Shirataki nudler – også kendt under andre navne som mirakelnudler, stammer fra konjac planten og er som kaldenavnet antyder; et mirakel. Shirataki nudler er velkendte for deres slankende og fiberrige egenskaber, som danner en god bund for et sundt måltid og et solidt helbred.

Konjac planten er derfor et nødigt og flittigt brugt redskab i det asiatiske køkken, hvor planten også bliver anvendt til at forme mel og ris. Shirataki er som sagt fyldt med fibre – og det er stort set også alt det består af: fibre og vand.

Slankeeffekten kommer derved af, at fibrene mætter og gør det nemmere for kroppen af optage diverse mineraler samt vitaminer, som kommer gennem din daglige kost. Vi kan derfor klart anbefale at krydre nudlerne godt til med ingefær, gurkemeje, chili eller lignende og servere nudlerne sammen med et væld af grøntsager for at opnå den bedste sanseoplevelse for både krop og sjæl. Siden nudlerne i sig selv har næsten ingen kalorier i sig – knap 10 kalorier per servering – da er de perfekte til dig, som er på diæt, slankekur eller ønsker at tabe et par kilo.

Konjac planten er hertil videnskabeligt bevist til at hjælpe dig med at opretholde et stabilt blodsukker og kolesterol niveau samtidigt med at det har en slankende effekt. Langt de fleste kostplaner i dag foreslår, at du skaber dig et langdistance forhold til ris, pasta og nudler – men her er shirataki en undtagelse for reglen.

Ikke nok med shirataki nudler er glutenfrie, keto-venlige, veganske og næsten kaloriefrie, de er også fantastisk nemme at kokkerere og kan bruges som erstatning for andre typer ris, pasta og nudler i alle dine opskrifter.

Tilberedning:
– Alle vores shirataki nudler kommer i en pakke med vand og har en lettere mærkværdig duft, idet du åbner pakken. Vi vil derfor anbefale at du skyller dem grundigt i en si eller lignende hen over vasken før du tager dem i brug.
– Start med at koge noget vand i en gryde ved let varme, og tilsæt de skyllede shirataki nudler. Lad dem koge i cirka 2-3 minutter, hvortil duften vil aftage og nudlerne vil tage form. – Hæld vandet fra gryden og smid nudlerne på en varm pande for at tørstege dem i halvanden minuts tid – helst uden brug af olie.
– Server nudlerne sammen med grøntsager, tofu, frø og krydderier efter ønske.

Alt i alt er shirataki nudler et sundt alternativ til dine pasta, ris og nudel retter, og har fortjent sin titel som værende et mirakel. Prøv f.eks. vores shirataki nudler fra WokFoods, som er kendt for deres sans for kvalitet samt bæredygtige, økologiske produkter.

Læs hele beskrivelsen af shirataki nudler ⬇

Shirataki nudler
Vis filtre

Viser alle 16 resultater

Vis filtre

Viser alle 16 resultater