Nori tang

Nori tang er nok bedst kendt som ’sushi tang’, da det er den type, du altid får omkring din sushi. Nori tangen er meget mørk i udseendet, og stammer fra rødalger, som er af tangtypen porphyra. Rødalgen vokser typisk på sten under vand med kølige temperaturer og klart vand, hvor solen kan nå dem.

Hvad er nori tang
Fremstillingsprocessen minder i høj grad om måden at fremstille papir på. Tangen fremstilles ved at knuse algerne og blande det med vand. Det røres sammen til en flydende masse. Massen drænes for væske, hvorefter det spredes ud på bambus måtte og tørres. Når det er tørt, bliver til den papiragtige tang nori, som vi blandt andet bruger til vores sushi. Ikke nok med at nori tangen kan bruges til at lave de lækreste sushi ruller af, så kan den tørre tang ristes og knuses, og derved bruges som en lækker drys ud over en lækker salat eller fiskeret. Desuden kan nori tangen bruges til at lave de lækreste tang chips, som er et sundere alternativ end almindelige chips.

Tang er især blevet kendt og elsket på grund af den helt særlige umami smag, som den har. Umamien medvirker som en smagsforstærker i retten, og kan derfor være med til at gøre en ret ekstra god.

Hvor kan man købe sushi tang fra
Hos Pandasia.dk har vi et væld af lækker kvalitets nori tang. Vi har både tørret tang til at lave sushi med, men også forskellige lækre tang chips med forskellige smage. Prøv fx nori tang fra Sempio med chili smag eller BBQ smag. Server den for dine gæster, som en ekstra snack, eller nyd den for dig selv en fredag aften. Smagen er udsøgt, og et ideelt alternativ til chips.

Ønsker du noget crispy tang til at blande i dine salater, vil du bestemt ikke gå galt i byen med vores ’Cleaspring Sea Vegetable Salad’. Den er ideel til at pifte enhver salat op med.

Læs hele beskrivelsen af nori tang ⬇

Nori tang
Vis filtre

Viser 1–25 af 30 resultater

Vis filtre

Viser 1–25 af 30 resultater