Risnudler

Risnudler er nudler fremstillet af ris, som består af de vigtigste ingredienser rismel og vand. Risnudler anvendes både i stegte retter, kolde salater samt varme supperetter. Find et stort udvalg af risnudler i flere forskellige tykkelser og former.

Risnudler
Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Risnudler findes både som runde, brede og i flere forskellige tykkelser fra 1 mm op til 10 mm.

Vælg den rigtige tykkelse af nudler

Hvilke tykkelse skal man så vælge til sine retter? Det er meget op til en selv hvad man mest er til. Vi anbefaler de smalle nudeltyper 1-3 mm. til supperetter. De bredere nudler fra 5 mm. anbefales til de stegte retter. De bredere nudler giver en mere lækker chewy tekstur når de bruges i stegte retter.

Hvordan tilbereder man risnudler?

Den bedste måde at tilberede sine risnudler, er at lægge dem i blød i vand ca 30 min. Herefter skal de blot i kogende vand i ca. 5-10 sek. og drænes. På denne måde får du den bedste smag frem, samt beholder den lækre tekstur uden de falder fra hinanden eller bliver for bløde.

Har du rigtig travlt kan du lægge de tørrede nudler i kogende vand i ca 5-6 min.