Frostvarer

VI SENDER IKKE FROSTVARER MED POSTEN!
I denne afdeling finder du et spændende udvalg af frosne fødevarer som indeholder både kød, skaldyr, forårsrulledej og færdigretter. Udover dette finder du også grøntsager som edamame sojabønner, bao buns og kinesiske dumplings.

Frostvarer
Vis filtre

At mestre de mange lækre asiatiske retter, behøver ikke være svært – tværtimod. På Pandasia.dk har vi samlet et spændende udvalg af frostvarer, som hjælper dig godt på vej! Vores udvalg består blandt andet af dumplings, færdigretter, fisk, skaldyr, forårsrulledej, melprodukter og sidst, men ikke mindst frugt og grønt på frost.

Ved brug af vores frostvarer kan du nemt tilberede overdådige asiatiske retter på ingen tid, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke lækre middage du kan sammensætte derhjemme. I vores udvalg finder du blandt andet forskellige varianter forårsrulledej, som du kan bruge til at lave hjemmelavede forårsruller til hele familien.

Forårsrullen er en klassisk ret, der oprindeligt blev serveret ved det kinesiske og vietnamesiske nytår, som ligger i foråret. Siden er forårsrullen blevet populær over hele verden og de mange muligheder for indhold og krydring, gør at den kan få et unikt præg til enhver anledning. Så køb dine asiatiske frostvarer hos Pandasia.dk for billige priser og garanti for 100% kvalitetsprodukter i dag.