Fri fragt på ordrer over 399 kr. / Lynhurtig levering 1-2 hverdage

Bubble Tea engros

STOR NYHED! Mr. Vu – Ny b2b shop med mulighed for online bestilling af Bubble Tea til erhvervskunder

Vi har netop lanceret en ny b2b shop. Se mere på mrvu.dk – en del af pandasia.dk

Gå til mrvu.dk

Hej og mange tak, for at du har lyst til at læse med her på Pandasia.dk.
Måske er du på denne side, fordi du selv driver en forretning, hvor du måske allerede nu langer bubble-tea over disken, eller måske du drømmer om at kunne gøre dette i fremtiden?

Hvis det er sagen, så er du det helt rigtige sted. Her hos Pandasia.dk, leverer vi alt engros indenfor bubble-tea, så du er klar til at kunne starte din egen bubble-tea butik fra bunden af, eller bare opgradere din nuværende café eller lignende sted du har dig. Vi leverer nemlig alt indenfor tapiokaperler til shakermaskiner og farverige sugerør. Vi har alt hvad der skal til, for at du kan skabe en succesfuld bubble-tea forretning fra bunden af. Vi leverer også bubble-tea udstyr til f.eks. asiatiske supermarkeder, som ønsker at tilbyde bubble-tea produkter til deres kunder.

Vi forsyner altid vores kunder med produkter af den højeste kvalitet, som vi selvfølgelig altid selv har testet, før vi sælger det videre til vores kunder. Vi er desuden altid meget opmærksomme på kvalitet, bæredygtighed og service. Dvs. hvis du som kunde hos os, har nogle spørgsmål omkring hvordan du benytter en maskine eller spørgsmål til vores bubble-tea produkter, så kan du altid få hjælp af os, eller vi kan vejlede dig til hvem du skal kontakte, hvis det f.eks. er spørgsmål af en mere teknisk art. Vi bestræber os altid på at levere hurtigt, samt at vores leverance er totalt rene og frie for bakterier og andet. Vi er en 100% dansk webshop og vores lager er også i Danmark.

Hvis du har lyst til at gøre din café, supermarked eller bubble-tea butik til det nye bubble-tea imperium, så tøv ikke og kontakt os i dag.

Ring 30 27 78 78 eller skriv direkte til AnhDu på [email protected], og hør nærmere om dine muligheder

 

Derfor har 6.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

Pandasia.dk garanti

100% godkendte og kvalitetsprodukter

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt ved ordrer over 399 kr.

- ellers fra kun 25 kr.

365 dages returret

På alle non-food produkter

© Pandasia.dk 2020 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo