Non-food

Vi kan på Pandasia.dk tilbyde en bred vifte af spændende non-food produkter. Vores sortiment består blandt andet af et stort udvalg af køkkenudstyr, riskogere og diverse serveringsredskaber.

Non-food
Vis filtre
Ved brug af vores sushi-redskaber samt servering og spisepinde, har du det perfekte udgangspunkt for at kreere overdådig sushi til venner og bekendte. Og som prikken over i’et kan du pynte bordet med nogle af vores mange, smukke dekorationer – vi er sikre på at de vil elske det!

Du kan også glæde en ven med den perfekte gave i form af et serveringssæt fra vores store udvalg af gavesæt og æsker. Skulle det være tilfældet, at der er et produkt du ikke kan finde i vores sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vi vil med glæde skaffe det hjem til dig. Uanset grund, tilbyder vi desuden hele 365 dages returret på vores non-food produkter, hvis der skulle være noget du vil af med. Udforsk det asiatiske køkken ved at kombinere vores udvalg af non-food produkter med vores lækre sortiment af asiatiske dagligvarer i dag på Pandasia.dk.