Dekoration

Vil du gøre borddækningen lidt ekstra festlig? Så er det heldigt, at vi tilbyder et æstetisk udvalg af kinesiske dekorationer. Du kan stille vores dekorationer midt på bordet for at tilføre dit middagsselskab en festlig stemning. Vi har både den traditionelle og den moderne vinkende lykkekat, der har til formål at bringe held og lykke til ejeren.

Dekoration
Vis filtre

Viser alle 22 resultater

Vis filtre

Viser alle 22 resultater

Lykkekatten stammer fra Japan og hedder oprindeligt Makeki-neko. Efterfølgende er keramikdekorationen blevet kendt under navnene; velkomstkat, lykke kat, bedende kat og vinkekat.

I vores udvalg finder du også lykkekatten i forskellige størrelser og designs. Vi er overbeviste om, at lykkekatten vil bringe god stemning til dit middagsselskab! Vi kan også tilbyde smukke, detaljerede paraplyer i papir som du kan stikke i desserter for at give borddækningen prikken over i’et.

Papirparaplyerne kommer både i dragemønster og Mei-Lan-Zhu-Ju mønster – så der er frit valg. Gå på opdagelse i et hav af æstetiske dekorationer til din borddækning online på Pandasia.dk i dag med garanti for billige priser og autentiske produkter af høj kvalitet!