Mochi

Mochi er en sød japansk delikatesse, elsket af verdenen over. Mochi stammer fra Japan, og kaldes også for japanske riskager. Der er normalt fyld med alverdens smage fra frugtsmage til Bubble Tea og meget mere. Køb mochi online hos Pandasia.dk som er en af Danmarks største mochi forhandler.

Mochi
Vis filtre

Viser 1–25 af 56 resultater

Vis filtre

Viser 1–25 af 56 resultater

Hvad er Mochi riskager?

Mochi er en japansk riskage, som er utrolig populær i det japanske køkken. Det er en dessert som ofte bliver indtaget til fester, nytårsaften, religiøse ceremonier, bryllupper og lignende mærkedage.

Man laver Mochi ved at stampe dampede gluten ris, ind til en pasta, som man så derefter former ud i forskellige størrelsesformer.

I traditionen, siger man at Mochi indeholder en guddommelig energi. Derfor bliver den netop også brugt i religiøse sammenhænge.

Mochi bruges på mange forskellige måder. Det kan spises rent, men det bliver også ofte sammensat med andre desserter og i konfekt og andet slik.

Vi vil dog sige at du ikke skal være bange for at prøve Mochi, så længe du bare er bevidst om at det er noget der skal tygges ordentligt igennem. Skær det evt. Ud i små stykker og nyd denne fantastiske traditionelle dessert. :-)

Sådan smager mochi:

den store nudelguide