Spiritus, Vin & sake

Står du og mangler den helt perfekte alkoholiske drik til din overdådige asiatiske ret? Så har vi udvalget til dig! På Pandasia.dk har vi samlet et bredt udvalg af spiritus, vin og sake, der kan fuldende din asiatiske madoplevelse. Udvalget er sammensat af kvalitetsrige mærker, men samtidig til billige priser.

Spiritus, Vin & sake
Vis filtre

Viser 1–25 af 87 resultater

Vis filtre

Viser 1–25 af 87 resultater

Sake er en velsmagende drik, som kan nydes til et lækkert måltid. Den har en sødlig og vinagtig smag, og er kendt som den Japanske nationaldrik. Sake er en risvin, som kan laves af forskellige slags ris og dermed i flere smage.

Vi kan også byde på velsmagende risvin med forskellige frugtige smagsmuligheder. Derfor er vores risvin ideel til at tilføre din asiatiske ret en sødmegivende twist. Uanset, hvilket asiatisk måltid du har inviteret gæster til, har vi den alkoholiske drik, der vil gennemføre smagsoplevelsen. Så køb din vin og sake online på Pandasia.dk og find netop den drik, der vil løfte dine asiatiske retter til nye højder. Rigtig god fornøjelse!

Salg af alkohol hos Pandasia.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak.