Hata Ramune - Japansk Sodavand

Er der noget bedre end at slubre en lækker læskedrik i sig på en varm sommerdag? Eller når du efter en lang uge, endelig kan smide dig på sofaen med en sodavand en fredag aften? Hos Pandasia.dk finder du et bredt udvalg af japanske sodavand og læskedrikke.

Læs hele beskrivelsen af japansk sodavand ⬇

Du kan finde drikkevarer med enhver smag, så du helt sikkert kan finde netop dine yndlingsdrikke. Blandt vores udvalg, kan du desuden finde de famøse Hatakosen Ramune sodavand, som især er kendt fra blandt andet den populære app TikTok.
Udvid din sodands-horisont i dag!

Sådan åbnes en Ramune sodavand:

Du har måske allerede hørt om den finurlige Ramune sodavand fra Japan, som florerer på de sociale medier. Især på online platforme som TikTok, Youtube og Instagram, er den blevet særlig kendt for sin unikke glaskugle i proppen. Proppen skal poppes ned i flasken ved hjælp af en medfølgende åbner, som sidder i låget.
Ordet ’Ramune’ betyder på japansk lemonade, men i Danmark kaldes drikken oftest bare japansk sodavand. Den friske drink har længe været elsket af japanerne, men er nu også ved at vinde ind i Danmark og resten af verden. Især efter dens popularitet er steget på de sociale medier pga. dens unikke åbningsmekanisme, er den blevet endnu mere kendt.

Sådan åbnes en Ramune sodavand:

1. Forseglingen på proppen fjernes, hvorefter hætten løftes af. Midten trykkes ned for at frigøre oplukkeren.
2. Oplukkeren placeres på toppen af Ramune flasken, hvorefter der trykkes hårdt ned med håndfladen for at poppe kuglen løs og ned i flasken.
3. Hold oplukkeren på flasken i nogle sekunder, for at undgå at sodavanden bruser over.
4. Ta daaa! Nu kan du fjerne oplukkeren, læne dig tilbage og nyde din Ramune drik i ro og mag, med den klirrende lyd fra glaskuglen i flasken.

Foruden at det er en sjov og anderledes måde at åbne sin sodavand på, har åbningsmekanismen også en helt praktisk funktion. Efter åbning kan flasken nemlig vendes på hovedet, helt uden at indholdet ryger ud! Det er især velegnet til mindre børn, som har det med at have store armbevægelser. Dog er den også et hit hos unge og barnlige sjæle, da man kan have mange sjove stunder med en Ramune sodavand. Og for ikke at tale om den skønne smag!

På trods af at Ramune er kendt som en japansk drik, så menes det, at den har sin oprindelse i Europa i 1800-tallet. Selvom det ikke vides med sikkerhed, siger rygterne, at det var briterne der første gang, bragte drikken til Japan. Senere blev selve designet af flasken, samt den unikke åbningsmekanisme, opfundet af Hiram Codd omkring år 1876. Dengang gik drikken under navnet ’Codd-necked bottle’. Herefter blev lemonaden, som man kaldte den dengang, adopteret af japanerne, og er nu blevet et af deres varemærker.
Ramune sodavanden er helt klart en favorit hos mange, og fås i et væld af forskellige smagsvarianter. Du kan derfor enten afprøve forskellige smage eller finde din foretrukne smag. Vil du gerne bare prøve lidt af hvert, så er Smagekassen med blandet Ramune Sodavand, det perfekte valg for dig.

Så skal du også med på TikTok bølgen med den populære sodavand, eller er du blot nysgerrig på, hvordan den smager, så tøv ikke med at bestille dine ynglings smage hjem med det samme.
Vil du hellere prøve de velkendte Chupa Chups i flydende form? Hos Pandasia.dk kan du nemlig få de lækre slikkepinde i sodavandsudgave, med bl.a. appelsin, jordbær og melon smag – præcis som du kender dem fra slikkepindene.
Populariteten fra slikkepindene er helt sikkert fulgt med sodavanden, som også er gået rent ind. De sødlige, men lækre smage er et hit, uanset om du drikker dem på en varm sommerdag, eller en hyggelig aften i sofaen. De passer perfekt sammen med dine ynglings japanske snacks en fredag aften.

Foruden de ovennævnte lækre sodavand, har vi hos Pandasia.dk selvfølgelig mange andre slags. Du kan blandt andet finde Pepsi Japan Cola, Mitsuya Cider, Japansk Fanta og meget mere. Der er faktisk sodavand til enhver smag.

Se mindre

Viser alle 17 resultater