Fragt fra 39,- / Fri fragt over 399,- | Levering 1-2 hverdage | Same day levering med Burd!

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Om os

TAK!

…for at du kiggede forbi! Det betyder rigtig meget:)

Hvis du vil vide mere om hvem der står bag Pandasia.dk, har jeg lavet denne video på under 2 min. hvor jeg fortæller lidt om mig selv og min baggrund.

Hør min historie – Start video

Vi byder dig hjertelig velkommen hos Pandasia.dk.
anhdu signatur
– AnhDu Long Vu og teamet bag Pandasia.dk


Hvorfor startede vi Pandasia.dk – asiatisk webbutik?

Når der skal laves asiatisk mad, kommer man ofte ubevidst til at famle rundt i et ocean af muligheder på tværs af op til flere supermarkeder – uden rigtig at finde det man startede med at lede efter. I sidste ende ender man nok bare op med at krydre sine hjemmelavede, danske, frikadeller lidt ekstra i stedet som kompensation for et de skæve muligheder der er for, at lave ægte, autentisk, asiatisk mad derhjemme. Det kan nogle gange være svært at lave asiatisk mad derhjemme – Men ”det svære” bør ikke bestå i at købe ind til det.

Vi føler derfor er vi står over for et stridspunkt, som kræver løsninger her og nu for at muliggøre at bringe den ægte samt autentiske, asiatiske smagsoplevelse ind i et hvert dansk hjem uden diverse komplikationer som hurtigt kan blive til irritationer. Her på Pandasia.dk muliggør vi, at du kan bestille ægte asiatiske fødevarer direkte på vores hjemmeside til din hoveddør eller nærmeste pakkeshop. Med vores dag til dag-levering giver vi dig nu muligheden for at du kan lave autentisk, asiatisk mad allerede fra i morgen af.

Vi sigter altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse og sørge for at du kan få hele køkkenet til at dufte af Asien derhjemme. Vores produktsortiment er derfor rettet mod de produkter som vi selv vil anbefale andre at bruge og som vi selv bruger hjemme i vores private køkken. Udvalget er bredt og sigter efter at ramme så bredt som muligt – ikke for at gøre det svære for dig som kunde at vælge, men for at vi kan være sikre på, at du har muligheden for at kunne lave lige det spise som du gerne vil derhjemme og for at du for en gangs skyld kan vælge mellem flere dagligvarer til asiatisk madlavning end den ene kedelige kasse med minut-ris som står bagerst i dit lokale supermarked med skiltningen ”Smag på Asien” hængende ovenfor…

Asiatisk madlavning har de sidste mange år været populært blandt danskerne, men har været svært at få ind i de danske hjem – Så hvorfor ikke lave om på det?

Vores udvalg består af en række velkendte mærker, hvortil vi kan tilbyde en større udvalg af: sushi ingredienser og udstyr, ris, nudler, krydderier, soja og saucer, tørvarer, drikkevarer og meget mere. Derudover har vi et bredt sortiment af økologiske, glutenfrie, samt veganske orientalske fødevarer, så at alle har muligheden for at kunne opleve en autentisk, asiatisk madoplevelse. Dette skyldes også den høje efterspørgsmål fra kunderne, hvilket har resulteret i at vi forsøger at tilbyde så mange økologiske samt miljøvenlige orientalske, asiatisk inspirerede madvarer som muligt. Hvad end du har brug for, så står vi i hvert fald klar til at sende det afsted til dig hele 365 dage om året.

pandasia lager

Med kunden i fokus

God og ærlig kundeservice er bare altafgørende for os

Vi går klart op i at hjælpe vores kunder og tilbyde dem produkter som vi kan være velvidende om, at de vil blive glade for. Af denne grund har vi hele 365 dages returret på alle non-food produkter. Dog er dette blot en sikkerhedsforanstaltning for dig som kunde, da vi altid vil tilbyde dig den bedste kvalitet af både service og ikke mindst vores produkter.
Al handel på Pandasia.dk foregår gennem en sikker e-handel, som er 100% sikker, så at du kan handle trygt og sikkert på vores hjemmeside. Hertil har vi som før nævnt dag til dag-levering og fri fragt ved et køb over 499 kr. og ellers lave fragtbeløb ned til 25 kr. per bestilling. Hos os er ærlighed og gennemsigtighed en ren dyd. Det skal ikke være svært at handle ind til asiatisk madlavning og der skal slet ikke opstå skjulte gebyrer undervejs gennem sin bestilling. Vi fremmer passion og stolthed i det vi laver fremfor alt for at sikre dig den bedste købsoplevelse, de bedste produkter og et smil på læben, når du først ser, hvor nemt det pludselig kan være at købe ind til at lave asiatisk mad hjemme i køkkenet.
På Pandasia.dk kan du også finde en masse gode ideer til forskellige asiatiske specialiteter, opskrifter og informationer om asiatisk madlavning og få en forståelse for den kulturelle baggrund som ligger bag den asiatiske madlavning.


Vi støtter:

plantetinget
miljøvenlig indpakning
Økologisk
eu organic
Danmarks veganske forening
kontrolrapport

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

Pandasia.dk garanti

100% godkendte og kvalitetsprodukter

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt ved ordrer over 399 kr.

- ellers fra kun 39 kr.

365 dages returret

På alle non-food produkter

© Pandasia.dk 2020 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo