Slik og søde sager

Det asiatiske marked er kendt for at være meget udtryksfuldt og anses af mange for at være et helt andet univers sammenlignet med den danske slik- og snackkultur. På denne side kan du finde vores store udvalg af slik og snacks, samt andre lækkerier fra alle dele af denne spændende verden.

Læs hele beskrivelsen af asiatisk slik ⬇

Udvalget af asiatisk slik

Vi vil gerne garantere, at du finder noget for enhver smag under denne kategori. Du finder et kæmpe udvalg af både søde, saltede og sprøde snacks. Målet er netop at have noget for alle, uanset om du er til ingefærslik, tørret mango eller mælkekarameller.

Det asiatiske slikmarked er meget anderledes end det danske, hvor vi ser en stor forskel mellem de to kulturer. I Danmark elsker de fleste af os for eksempel lakrids, men det er ikke en smag, de er særlig stor fan af uden for landets grænser.

Asiatiske snacks og søde sager et sjovt og anderledes marked. Her finder du mange snacks med ingefær, karamel og ekstra søde smage. Af denne specifikke grund kan du med garanti finde noget på vores side, som du ikke har smagt før, for eksempel vingummi med melonsmag fra Kasugai, Ramune slik fra Morinaga eller tyggegummi med colasmag fra Sonomanma.

Slik fra hele Asien

Vores udvalg er størst inden for japansk slik, men vi bestræber os efter at have så bredt et sortiment som muligt. På Pandasia kan du finde snacks og søde sager fra populære producenter, såsom Kasugai, Morinaga, Kopiko, Sina og mange flere.

Der er rigtig mange spændende muligheder og alternativer på dette kæmpe store marked, hvorfor vi har været på jagt efter nye og anderledes smagsoplevelser fra hele Asien;

Vil du prøve tørret ananas fra Filippinerne, eller måske Fettuccine vingummi fra Japan? Hvad med citronslik fra Malaysia, eller måske en snack af søde kartofler fra Sydkorea? Du kan også gå i en helt anden retning og prøve kokoschips fra Thailand eller noget lækkert karamel slik fra Vietnam.

Alle disse snacks kan findes på denne side. Det er altså lige til og super nemt at prøve slik fra en anden verdensdel og dermed opnå en smagsoplevelse, du helt sikkert ikke finder i dit lokale supermarked inden for de danske landegrænser.

Tørret frugt og frugtsmage

Hvis du har kigget ned over siden, så har du formentlig lagt mærke til, at der er rigtig meget slik og mange snacks, der er baseret på frugt. Rigtig mange snacks består af tørret frugt, såsom blommer, mango og ananas. Af den årsag kan meget af denne type slik virke og smage syntetisk. Specielt hvis man sætter det op imod de produkter, der sælges på det danske marked.

Dette er grundet brugen af frugtsmage, herunder vandmelon, druer, citron og ikke mindst kokosnød, der er meget populært i slik og andre former for snacks.

Det skal og burde dog ikke holde dig tilbage fra at prøve disse lækre noget nyt og teste smagsoplevelsen med nogle ukendte produkter. Det kan være, at du finder et lækkert alternativ til det danske slik, du har spist hele dit liv.

Slik og snacks til en anderledes aften

Skal der ske noget nyt i hjemmet? Har du lyst til at stille noget andet frem på bordet, overvejer du at prøve noget anderledes en fredag aften, eller mangler du en ny form for gave til personerne omkring dig?

Grundet de mange forskellige smage og kontraster til det danske slikmarked, så kan produkter som disse med fordel bruges som samtaleemne og gøre aftenen lidt mere speciel. Stil nogen af de nye smage på bordet og se, hvordan det måske kan føre til et sjovt indslag.

Det kan også være en god mulighed for at prøve noget nyt en fredag aften, eller endda som gave til venner eller familie. Hvis alt andet fejler, så kan denne type slik være en god og sjov oplevelse at dele med folkene omkring dig.

Stop madspild

Hele verden går meget op i at undgå madspild. Dette er også gældende hos Pandasia.dk, hvor vi gør vores for at minimere overforbrug af mad og relaterede produkter. Derfor kan du tit og ofte finde produkter på vores sider med et ”stop madspild” mærkat, samt en rabatprocent på produktbilledet.

Du kan se dette som en god mulighed for at hjælpe til mod madspild. Derudover er det en god mulighed for at prøve nogle nye produkter, eftersom disse som regel er sat ned med rabat. Hold derfor øje med siden og prøv nogle andre produkter til en god pris.

Vi gør vores for at sikre det bredeste udvalg af asiatisk slik og søde sager, for bedst muligt at kunne give dig en ny smagsoplevelse. Hvis du leder efter noget specifikt slik eller snack, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil gøre alt for at hjælpe jer og måske anbefale alternativer til det eftersøgte produkt.

Se mindre

Slik og søde sager

Viser 1–25 af 108 resultater