Samyang nudler

Køb Samyang Noodles Danmark her

Hvis du gerne vil prøve noget andet end de helt standard kopnudler du kan få i alle de danske supermarkeder, så prøv vores ultrapopulære samyang nudler. Her kan du være sikker på, at du får en autentisk smagsoplevelse der kommer direkte fra Asien. Samyang er nemlig af de mest populære brands når det gælder ramen nudler, og virksomheder eksporterer til næsten hele Asien og andre kontinenter – herunder Europa.

Læs hele beskrivelsen af Samyang Noodles ⬇


Hvad er Samyang nudler?
Samyang nudler er et mærke der tilbyder nogle af de bedste instant nudler. De er allerede forkogte og kommer i en tørret blok, hvor man ofte også får nogle krydderier eller lidt krydret olie som man kan tilsætte. Instant nudler er både billige og velsmagende, så de er populære hos folk i alle aldre verden over.

Hvilke smage kan man få?
Samyang nudler kommer i mange forskellige smagsvarianter og du kan finde en væld af disse her på webshoppen. Samyang er især kendt for at producere nudler, der hører til blandt verdens stærkeste. Det gælder f.eks. deres ekstra stærke ”2xspicy hot chicken flavor” som er limited edition, og så den almindelige ”hot chicken flavor” version. Den ekstra stærke er blevet til lidt af et fænomen på internettet, da mange unge filmer sig selv når de skal smage den ekstra stærke version. Så hvis du tør, så er det klart en oplevelse værd at prøve dem!

Derudover tæller smagene også samyang nudler med hot chicken ramen cheese, kimchi ramen, samyang tomato, samyang hot chicken light, Samyang Jjajang, Samyang Carbo, Samyang Curry, Samyang Stew og mange flere. Du kan købe nudlerne enkeltvis eller som 5-pakke, hvor du kan få en smule mængderabat.
Udover de klassiske samyang instant nudler, så finder du også andre produkter under brandet. Det gælder f.eks. Samyang Haek Buldak Sauce, tomato pasta, seaweed snacks og meget mere som kan give et ekstra kick til din ramen.

Sådan laver du ramen nudler
De fleste ved allerede hvordan man laver instant nudler. For samyang nudler, skal du blot hælde kogende vand over nudlerne i en skål og lade dem sidde i cirka 4 minutter. Herefter skal man tilsætte posen krydderiolien (spicy sauce, hvis du er til hot chicken flavour) og røre godt rundt. Til sidst hælder du posen med krydderiblanding over nudlerne og vender dem i det – og så er de klar til at blive spist!

Hvis du dog gerne vil gøre lidt ekstra ud af dit måltid, kan du hurtigt lave en lækker ramen hvis du tilføjer et par ekstra ting. Du kan tilføje lidt grønt, f.eks. hakket kål, bok choi eller lignende, lidt kimchi eller bambusskud (der kan købes på dåse), og så et par skiver grillet svinekød eller kylling, alt efter hvad du foretrækker. Til sidst kan du tilsætte et blødkogt æg skåret i to, og så har du et lækkert måltid klart der gør dig mæt og ikke tager særlig lang tid at tilberede.

Sådan laver du ramen nudler

Historien bag samyang nudler
Har du overvejet hvor disse ikoniske nudler egentlig stammer fra? Samyang nudler har faktisk en ret spændende historie, da Samyang firmaet blev startet tilbage i 1961. Firmaet mission var dengang at hjælpe med at bekæmpe manglen på mad i Sydkorea og det var med til at skabe den første version af deres ikoniske nudler. Firmaet begyndte også over tid at tage en førende rolle indenfor fødevareindustrien ved at starte deres bedrifter med f.eks. kvæg, så de selv kunne producere de mejeri- og kødprodukter de skulle bruge til deres populære ramen nudler. Nu til dags er Samyang et af de førende koreanske brands indenfor fødevareprodukter og eksporterer til mange lande på forskellige kontinenter. Det er især deres nudler med Hot Chicken smag der har fået stor succes verden over. Man kan også nemt genkende Samyangs brand takket være firmaets maskot Hochi.

Her hos Pandasia finder du alt du skal bruge til at lave et lækkert ramen måltid. Vi har også et stort udvalg af drikkevarer, snacks og frostvarer, så du kan lave næsten hvilken som helst asiatisk ret. Hvis du har brug for hjælp, kan du hurtigt hive fat i vores kundeservice. Du kan kontakte os via telefon i åbningstiden eller sende en e-mail.

Her hos Pandasia kan du nemt og hurtigt bestille dine autentiske ramen nudler. Du kan finde både nudler såvel som saucer, dressinger, tilbehør, grønt, fisk og kød – stort set alt du skal bruge for at lave den perfekte ramen. Hvis du bestiller inden kl. 13 på hverdage, så får vi varerne sendt afsted samme dag, så de kan ankomme hos dig allerede næste hverdag. Hvis du køber over 399 kroner er der fri fragt, og ellers koster det blot 39 kroner.

Se mindre

Viser 1–25 af 54 resultater