Yum Yum

Billige Yum Yum nudler

Nudler også kaldt for Yum Yum noodles er i mange lande en populær spise, da de smager fantastisk, men er samtidig en hurtig og billig løsning. Yum yum nudler, som er en af de mest solgte nudelmærker i verden, har sin oprindelse i Asien og har siden hen vundet sig ind på befolkningen verden over.

Læs hele beskrivelsen af Yum Yum ⬇


Hos Pandasia.dk har vi DK’s største udvalg af yum yum nudler. De populære instant nudler fås i mange forskellige smags varianter, bl.a. kylling, beef og rejer. Yum yum nudler med kyllingesmag er en af de mest populære og mest solgte på markedet, hvilket vi godt kan forstå. Den har en dejlig krydret og autentisk smag, som man hurtigt kan blive afhængig af.

I mange år har yum yum nudler reddet danskerne aftensmad, da det er en utrolig nem og billig ret. Du har simpelthen aftensmad på under 5 minutter, hvilket er meget brugbart i en travl hverdag. Yum yum nudler er også nem at have med på farten, da de små pakker ikke fylder meget. Det eneste der kræves, er en skål og kogende vand.

Hvor kan man købe yum yum nudler?
Hos Pandasia.dk har vi et bredt udvalg af de lækre kvalitetsnudler. Du kan fx vælge at bestille en af hver hjem, så du kan variere smagen af din nudelret. Eller du kan vælge at bestille en af de populære kasser hjem med lige præcis din yndlings smag.

Yum Yum nudler tilberedning: Sådan laver du mad på 5 minutter

– Put nudlerne op i en skål. Du kan med fordel knække dem i mindre stykker, så de nemmere kan være skålen.
– Hæld kogende vand over og sørg for at det dækker nudlerne. Du kan også koge vand i en gryde og lægge nudlerne heri.
– Hæld den overskydende vand fra, og bland posen med krydderier i sammen med de færdigkogte nudler. Voilá, så har du et velsmagende måltid mad.

Ønsker du at pifte din nudelret endnu mere op, kan du putte nudlerne i en gryde og lave en lækker wok ret eller suppe med dine yndlings grøntsager. Du kan også lave stegte nudler med kylling eller en one pot nudler. Kun fantasien sætter grænser.

Med yum yum nudler får du ikke bare en bid af det eksotiske Thailand, du får et skønt måltid, som ikke går på kompromis med tid og især ikke kvaliteten. Smagen er autentisk og bare duften får mundvandet til at løbe.

Historien bag nudler
Nudler er typisk lavet af hvedemel, vand og en smule salt. Fremgangsmåden minder derfor meget om måden pasta laves på. Dog er nudler meget tyndere end pasta, og har derved også en væsentlig kortere kogetid.
Det er stadig lidt uvist, hvem der egentlig opfandt nudlerne. Dog hævder kineserne, at det var dem, der først opfandt dem, hvorefter den italienske opdagelsesrejsende Marco Polo, senere bragte nudlerne til Italien. Italienerne gjorde hurtigt nudlerne til sin egen, hvor de lavede dem tykkere end de oprindelige nudler og omdøbte dem til pasta.

Yum yum nudlernes oprindelse
Firmaet, som har opfundet yum yum nudler, blev grundlagt i 1972 i Japan. Firmaet blev hurtigt anerkendt og en af de førende virksomheder inden for nudelbranchen. Og den dag i dag går det stadig forrygende godt med salget af yum yum. Over de sidste 40 år er Thailand blevet den førende producent inden for yum yum instant nudler.

Målet med yum yum brandet er give alle muligheden for at få en autentisk madoplevelse med asiatisk mad, uden at det skal være alt for kompliceret. Med yum yum instant nudler kan enhver nyde et lækkert og hurtigt måltid uden at gå på kompromis med kvalitet og smag.

Yum Yum tilbud: Spar Stort på Hele Kasser!

Grib chancen for at fylde dine skabe op med de lækreste Yum Yum nudler og spar samtidig penge. Bestil nu og få dine Yum Yum nudler leveret direkte til døren med hurtig og pålidelig levering fra Pandasia.dk. Lad ikke dette fantastiske tilbud gå dig forbi – spar stort på Yum Yum nudler i hele kasser og nyd en autentisk smagsoplevelse, når det passer dig bedst

Vælg dine yndlings smage eller køb en hel kasse på Pandasia.dk. Vi sikrer dig altid kvalitet.

Se mindre

Viser 1–25 af 33 resultater