Bambusdampere og steamer

Vi har et bredt udvalg af kvalitetsrige bambusdampere og bamboo steamere til dig, der vil prøve kræfter i det asiatiske køkken. Vores bambusdampere og steamere er perfekte til at dampe velsmagende, friske grøntsager eller appetitlige dumplings derhjemme.

Bambusdampere og steamer
Vis filtre

Viser alle 17 resultater

Vis filtre

Viser alle 17 resultater

Køkkenredskabet tilfører dine madvarer en autentisk, dampende atmosfære. Alt efter hvad du foretrækker, kan vi tilbyde steamere lavet i rustfrit stål eller bambustræ.

Desuden giver vores brede sortiment giver dig rig mulighed for at finde den størrelse, der passer til netop din madlavning. Vores steamere fungerer multifunktionelt i din madlavning, idet du kan inddele din mad 1, 2 og 3 lag. Ved at dampe din mad fremfor at koge det, bevarer maden sine smage, vitaminer og mineraler.

Mangler du inspiration til, hvilken mad du kan lave ved brug af bambusdamperen, kan du få en simpel opskrift på de lækre, dampede Gyoza her. Køb den uundværlige steamer online på Pandasia.dk og få den velsmagende, dampende atmosfære frem i din madlavning, på let og multifunktionel vis. Vi er overbeviste om, at du kommer til at elske den!