Original kimchi på glas 200 g.

38,00 kr.

Kimchi er en af ​​de hotteste madtrends i dag, og det kan man godt forstå. Kimchi ser ud til at have det hele med en kompleks smag, en række anvendelsesmuligheder særligt i det koreanske køkken.

Ikke på lager

Skriv mig op

Dag til dag levering
Fri fragt v. køb over 399 kr. (Burd, GLS & Postnord pakkeshop)

ellers fragt fra kun 39 kr. Se alle fragtpriser her >

Dag til dag levering
Nærværende og ærlig kundeservice

Du er sikret den bedste købsoplevelse og rådgivning

Dag til dag levering
100% tilfredshedsgaranti

Dine pakker skal give dig et smil på læben:-) Ikke tilfældet? Så gør vi noget ved det

Dag til dag levering
Samme dags levering

Bestil inden kl. 09.00 = aftenlevering med Burd! Bestil før kl. 12.00 = 1-2 dage med GLS & Postnord Jetpak: Levering tirsdage og fredage

Kimchi guiden

Hvad er Kimchi?

Kimchi er en traditionel koreansk side dish lavet med kål, hvidløg, ingefær, chilipepper og salt. Blandingen syltes og gæres, hvilket oprindeligt var en måde at konservere grøntsagerne i vintermånederne i Korea. Kål er den mest almindelige grøntsag, der bruges til at fremstille kimchi, selvom radise, agurk og løg også er meget almindelige.

Hvordan smager Kimchi

De vigtigste smage du finder i kimchi, inkluderer sur, krydret og umami. Smagen varierer også afhængigt af grøntsagerne, tid på fermermenteringen og den anvendte mængde salt eller sukker.

Sur: Fordi kimchi er en gæret ret, har den en fremtrædende sur smag. Mælkesyre, der er produceret af bakterier under gæring, skaber en tangy, skarp smag, der minder om sauerkraut.

Krydret: Afhængig af hvor meget rød chili der bruges, kan kimchi variere fra mild til meget stærk. Det røde chili pulver giver også kimchi sin klassiske røde farve.

Salt vs. sød: Mængden af ​​salt og sukker, der bruges kimchi, varierer fra opskrift til opskrift. Nogle sorter er ret saltet, mens andre er bestemt søde.

Hvidløg: Hvidløg er en stærk komponent i smagen af ​​kimchi. Hvidløg intensiveres under gæring for at give en dyb og en af de primære smage.

Koreansk kultur

I koreansk kultur serverer man kimchi til næsten hvert måltid . Ikke kun spises kimchi alene som en side dish eller forret, men den bruges også som en ingrediens i en række retter. Kimchi Jjigae, en traditionel gryderet lavet med kimchi, er måske en af ​​dens mest populære kimchi retter. Kimchi bruges også til stegte risretter, stir-fry, nudler, sandwich og endda pizza.

Ingredienser:

Produkt beskrivelse
Fermenterede grøntsager

Kinesisk kål 79%, vand, radise 2%, hvidløg 1,3%, løg 1,3%, chilipulver, salt, gulerod 0,7%, ingefær 0,6%.


Næringsdeklaration:
Næringsindhold pr. 100 gr./ml.
Energi: 55kJ / 13 kcal
Fedt: <0,5 g.
Heraf mættede fedtsyrer: 0 g.
Kulhydrat: 3,2 g.
Heraf sukkerarter: 1,3 g.
Protein: 0,1 g.
Salt: 0,6 g.
Oprindelsesland: Sydkorea
Nettoindhold: 215 g.

Yderligere information

Vægt 0,44 kg
Land

Sydkorea

Nudler

Kimchi

Chili styrke

Styrke 0 – Chilli Free Zone

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Original kimchi på glas 200 g.”