⚫BLACK FRIDAY⚫ 15% rabat på hele ordren! Brug koden bf15. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se alle tilbud her

Sådan laver du sushi ris opskrift.

Ingredienser

Sådan koger du sushi ris:

Køkken Japansk

Ingredienser du skal bruge:

Til risen:

  • 500 gram sushi ris (se opskrift)
  • 700 ml koldt vand

Riseddike:

  • 8 spsk riseddike
  • 4 spsk. sukker
  • 1 tsk salt

Udstyr:

Instruktioner

Opskrift på sushi ris – Sådan koger du altid perfekte sushi ris. HVER GANG!

Kog perfekte ris hver gang med superhjælperen -> riskogeren.

1. Skyl risene indtil vandet bliver klart og ikke længere er mælkehvidt

2. Hæld risene i riskogeren

3. Start riskoger

4. Tag risene ud på et fad når risene er færdig kogte

5. For at få sushi smagen fra risen, skal du tilføje riseddike. Brug kun riseddike til dine sushi ris da andre former for eddike ikke vil give dig den ønskede sushi smag.

6. Bland ris, riseddike, sukker og salt sammen, undgå at smatte risen så det ikke bliver grødagtigt.

7. Lad risen køle ned i et par minutter, indtil den når stuetemperatur.

8. Dine sushi ris er nu klar til sushi eller til andre japanske retter. God appetit.

Indkøbsliste

Køb sushi ris her

Følgende varer indgår i opskriften:


Vi regner med at du selv skaffer:

  • Sukker
  • Salt

Summary
recipe image
Recipe Name
Opskrift på sushi ris – Sådan koger du altid perfekte sushi ris. HVER GANG!
Published On
Preparation Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Derfor har 6.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

Pandasia.dk garanti

100% godkendte og kvalitetsprodukter

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt ved ordrer over 399 kr.

- ellers fra kun 25 kr.

365 dages returret

På alle non-food produkter

© Pandasia.dk 2020 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo