BLACK WEEK🚀 Varerne bliver hurtigt udsolgt - OP TIL 80% RABAT! Se alle tilbud her

Your Cart

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Sådan laver du sushi ris opskrift.

🕒 Samlet tid: 60 minutter. | Arbejdstid: 60 min. | Køkken: Japan

Opskrift på sushi ris – Sådan koger du altid perfekte sushi ris. HVER GANG!

Kog perfekte ris hver gang med superhjælperen -> riskogeren.

Ingredienser

Til risen:

  • 500 gram sushi ris (se opskrift)
  • 700 ml koldt vand

Riseddike:

  • 8 spsk riseddike
  • 4 spsk. sukker
  • 1 tsk salt

Udstyr:


Sådan gør du

1. Skyl risene indtil vandet bliver klart og ikke længere er mælkehvidt

2. Hæld risene i riskogeren

3. Start riskoger

4. Tag risene ud på et fad når risene er færdig kogte

5. For at få sushi smagen fra risen, skal du tilføje riseddike. Brug kun riseddike til dine sushi ris da andre former for eddike ikke vil give dig den ønskede sushi smag.

6. Bland ris, riseddike, sukker og salt sammen, undgå at smatte risen så det ikke bliver grødagtigt.

7. Lad risen køle ned i et par minutter, indtil den når stuetemperatur.

8. Dine sushi ris er nu klar til sushi eller til andre japanske retter. God appetit.

Summary
recipe image
Recipe Name
Opskrift på sushi ris – Sådan koger du altid perfekte sushi ris. HVER GANG!
Published On
Preparation Time
Average Rating
41star1star1star1stargray Based on 9 Review(s)

One comment

  1. I like this website very much, Its a very nice post to read and find information.

Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt ved ordrer over 399 kr.

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo