Ingredienser
Sådan koger du sushi ris:
Køkken Japansk
Ingredienser du skal bruge:
Til risen:
- 500 gram sushi ris (se opskrift)
- 700 ml koldt vand
Riseddike:
- 8 spsk riseddike
- 4 spsk. sukker
- 1 tsk salt
Udstyr:
Instruktioner
Opskrift på sushi ris – Sådan koger du altid perfekte sushi ris. HVER GANG!
Kog perfekte ris hver gang med superhjælperen -> riskogeren.1. Skyl risene indtil vandet bliver klart og ikke længere er mælkehvidt
2. Hæld risene i riskogeren
3. Start riskoger
4. Tag risene ud på et fad når risene er færdig kogte
5. For at få sushi smagen fra risen, skal du tilføje riseddike. Brug kun riseddike til dine sushi ris da andre former for eddike ikke vil give dig den ønskede sushi smag.
6. Bland ris, riseddike, sukker og salt sammen, undgå at smatte risen så det ikke bliver grødagtigt.
7. Lad risen køle ned i et par minutter, indtil den når stuetemperatur.
8. Dine sushi ris er nu klar til sushi eller til andre japanske retter. God appetit.
Indkøbsliste
Køb sushi ris herFølgende varer indgår i opskriften:
Vi regner med at du selv skaffer:
- Sukker
- Salt
Summary

Recipe Name
Opskrift på sushi ris – Sådan koger du altid perfekte sushi ris. HVER GANG!
Published On
Preparation Time
Average Rating




