Riskogere

Vi kender det alle, når vi skal koge ris. Enten bliver de for fugtige, eller for klistrede. Enten koger de ud, eller også koger de over. Måske brænder de endda på. Alle disse problematikker kan undgås med en riskoger. Med en riskoger kan man lave perfekt kogte ris og pga. den smarte boil-dry funktion og non-stick belægningen vil risene aldrig brænde på.

Riskogere
Vis filtre

Viser alle 6 resultater

Sådan koger man sushiris med en riskoger – Start video

Altid perfekte kogte ris

En riskoger er en overset hjælpende hånd i køkkenet, som er en smart og nem hjælp til den perfekte kogning af ris. Derudover er den nem at rengøre, da kogeindsatsen kan tages ud og derefter nemt vaskes.

Man kan endda lave risene i god tid, da riskogerne har en smart varme funktion, som kan holde risene varme i flere timer – så ingen stress med at planlægge, at maden skal være færdig på samme tid! Varme funktionen starter automatisk, når risene er kogt færdig. Så kan du roligt koncentrere dig om resten af maden!

Med riskogeren får du også en ekstra plads på kogepladen.
De fleste riskogere kan faktisk også tilberede andet end blot ris. De kan f.eks. tilberede sushi-ris, perlebyg, quinoa og havregrød (det vil være angivet i brugermanualen, om den kan tilberede andet end ris).

Fordele ved en riskoger:

  • Man undgår brændte, klistrede eller fugtige ris, da riskogeren vil koge dem helt perfekt
  • Du kan lave risene i god tid, pga. den smarte varmefunktion
  • Den er nem at rengøre med den udtagelige kogeindsats
  • Man får ekstra plads på kogepladen
  • Flot og stilrent design