Tempurarejer opskrift: Sådan laver du dem sprøde og saftige

Ingredienser

Sådan laver du tempura rejer:

Køkken Japansk

Ingredienser du skal bruge:

Til rejerne:

  • 300 gram rejer ca. 7-10 stykker
  • Tempura melblanding
  • Pankorasp
  • Risolie
  • Fritureolie
  • Sur sød sauce til dipping

Instruktioner

Opskrift på tempurarejer – Garanteret sprøde og saftige. Ren madglæde.

1. Pil skalden af rejen men behold skalden på halen

2. Fjern tarmen (den sorte streng), hvis du har købt en pose rejer der ikke er fjernet

3. Lav nogle små snit på rejens inderside. Lav efterfølgende nogle små “knæk” på rejen så de bliver lange

4. Bland tempuramel med risolie og vand. Hav en anden skål klar med pankorasp

5. Varm frituremaskinen eller en gryde med olie. Tag en reje ad gangen ved at dyppe dem først i tempuramel blandingen, dernæst pankorasp og put dem i olien

6. Tempurarejen er færdig når den har fået en gylden gulbrun farve.

7. Dine tempurarejer er nu færdig. Nyd dem varme sammen med sursød sauce som forret, eller i dine sushi crispy ebi ruller.

Indkøbsliste

Følgende varer indgår i opskriften:


Disse varer kan bestilles til udbringning (Århus og Skanderborg):


Vi regner med at du selv skaffer:

  • Olie til friturestegning
  • Salt

Summary
recipe image
Recipe Name
Tempurarejer opskrift: Sådan laver du dem sprøde og saftige
Published On
Preparation Time
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Derfor har 6.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

Pandasia.dk garanti

100% godkendte og kvalitetsprodukter

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt ved ordrer over 399 kr.

- ellers fra kun 25 kr.

365 dages returret

På alle non-food produkter

© Pandasia.dk 2020 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo