Viral opskrift med kewpie mayo – Salmon Rice Bowl
Se Pandasias bud på opskriften her >
Hvad er kewpie mayo?
Man kan finde Kewpie mayonnaise i alle købmandsforretninger, restauranter og praktiskt taget i ethvert japansk hjem i japan, da det er en meget populær mayonnaise blandt japanere.
Denne mayonnaise er lavet af tre hovedingridienser: æggeblomme, vegetabilsk olie og eddike.
I modsætning til andre mayonnaiser, der indeholder hele æg, fremstilles Kewpie Mayo kun med æggeblommer.
Kewpie mayonnaise er ideelt til brug i moderne japanske småretter fra salater til sandwich, og smager anderledes end mayonnaise i vestlig stil.
Den bliver ofte brugt til pynt af sushi, men er også fantastisk til at lave chilimayo, dips og andre spændende retter med. Kewpie mayonnaise er skabt af grundlæggeren Toichiro Nakashima i 1925, hvor han havde et ønske om at skabe et mærke som alle ville elske. Nakashima brugte nemlig dobbelt så mange æggeblommer som importeret mayonnaise i den tid, hvilket gjorde at hans mayonnaise blev mere cremet og smagfuld
Kewpie mayonnaise er idag blevet en standard i alle japanske hjem og er elsket af forbrugere fra flere generationer.
Kewpie mayonnaise er pakket i en let håndterbar klemflaske med to spidser. Brug den smalle spids til dekoration og den stjerneformede spids til generøs topping
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.