Husk at give din søde fragtmand ekstra ros med på vejen❤️ De har travlt med pakkerne pga. Black Friday

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Laksebowl med ris (Tiktok Kewpie Mayo Salmon Rice Bowl)

🕒 Arbejdstid: 30 minutter. | Køkken: Japan


I dag laver jeg den virale lakse risret der har taget tiktok med storm grundet den hurtige og nemme ret opfundet fra rester og leftovers fra dagen før.

Under corona lockdown da verdenen lukkede ned, og ingen kunne tage ud at spise, er der floreret en masse skønne opskrifter på platformen. En af opskrifter ne er laksebowl eller bedre kendt som tiktok salmon rice bowl.

Laks left overs og ris kombineret med sojasovs, sriracha, evt. kimchi og kewpie mayo gør den lækreste trend fra Tiktok hidtil.

Rester fra køleskabet blev til specialitet

Lakseflager, luftige ris, sojasauce, kewpie mayo, sriracha, avocado, kimchi og tang blandes i den perfekte Tiktok lakse risskål.

Derfor er lakse bowlen blevet så populær

Det er kombinationen af ​​flaget laks, luftige ris, umami-fyldt sojasauce og cremet kewpie-mayo, der fungerer så godt sammen. Hvis du elsker japanske riskugler eller onigiri, er det som at spise en ødelagt onigiri. Tangen forbliver dejlig sprød, og du kan ændre smagen ved hver bid ved at tilføje kimchi eller avocado.

Her er mine beskrivelser af ingredienserne

stegt laks ala AnhDu Vu – enhver laksrest er perfekt til dette. Du kan endda bruge dåse eller kogt laks hvis det skal gå ekstra stærkt

ris – Lækre sushiris eller koreanske ris. Dejlige luftige. Mums…

Sojasauce – tilsæt sojasovs efter smag.

kewpie mayo – KAN IKKE ERSTATTES MED EN ANDEN MAYO! Ingen andre mayo kan erstatte kewpie mayo. Den er helt unik og helt igennem fantastisk.

sriracha – Verdenskendt og smager helt igennem fantastisk.

avocado – perfekt modne skiver af avocado tilføjer en dejlig cremet konsistens.

ristet tang – ristede tangsnacks er nøglen til ekstra flavor!

Disse ingredienser skal du bruge til opskriften:

INGREDIENSER (2 portioner)

ingredienser:
2 filet laks stegt eller kogt
krydderier til den stegte laks: Gochugaru, koreansk salt, peber og paprika til laks.
2 dl kogte sushi eller koreanske ris
2 spsk sojasovs eller efter smag
2 spsk kewpie mayo – kan ikke erstattes!
2 tsk sriracha eller efter smag, valgfrit
1 avocado i skiver eller i tern , valgfri
1/2 dl kimchi valgfri
sesamfrø til drys
hakket purløg/forårsløg
2 pakker ristet tang snack

Tilberedning

1. Mariner laksen og steg laksestykket 2 min. på alle side og tag af varmen.
2. Brug en gaffel og mos laksen til flager.
3. Tilsæt i en skål med færdigkogte ris.
4. Tilsæt kewpie mayonnaise, sriracha chili sauce, sojasauce og bland det hele sammen
5. Flyt hele blandingen over til en ny skål og tilsæt igen kewpie mayo, sriracha chili sauce
6. Top retten af med frisk avocado, purløg, sesamfrø + evt. kimchi som tilbehør
7. Nyd retten ved at tage noget af fyldet på et stykke lækkert tang.
Summary
recipe image
Recipe Name
Laksebowl med ris (Tiktok Kewpie Mayo Salmon Rice Bowl)
Published On
Total Time
Average Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 3 Review(s)
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

Pandasia.dk garanti

100% godkendte og kvalitetsprodukter

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt ved ordrer over 399 kr.

- ellers fra kun 39 kr.

365 dages returret

På alle non-food produkter

© Pandasia.dk 2020 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo