✔ Lynhurtig levering | ✔ Gratis fragt fra kun 399 kr. | ✔ +50.000 glade kunder

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Bubble Tea – Den ultimative indkøbsguide til din fest

🕒 Samlet tid: 35 minutter. | Arbejdstid: 35 min. | Køkken: Taiwan

Bubble tea guide – hvor meget skal der bruges?

Din ultimative guide til hvor meget du skal bruge til din bubble tea party:

Der er altid tid til te, hvis det er den eksotiske bubble-tea, vi taler om. Med dens uendelige smagskombinationer og de saftfyldte boba-perler, der nærmest springer på tungen, er den taiwanske forfriskende drik blevet et internetfænomen verden over, og hvis du også vil hoppe med på bubble-bølgen, giver vi dig her den ultimative guide til dit bubble-tea indkøb.

Hvad er bubble tea?

Bubble tea er en te-baseret læskende drik, der oprindeligt stammer fra Taiwan. Der er oftest tale om sort eller grøn te, der forsødes med en frugtsirup og tilføjes de såkaldte boba-bobler i form af enten tapiokaperler eller geleagtige bobaperler, men mælkebaserede bubble tea-varianter er i nogle dele af verden en lige så populær udgave.

En klassisk bubble tea består hovedsageligt af tre grundelementer, nemlig selve teen, de farverige boba-perler og til sidst den søde sirup. Herfra sætter fantasien kun grænser, og du kan eksempelvis prøve dig frem med en karamel- eller chokoladesovs, sorbet, flødeis eller flødeskum.

Hvad skal du købe – og hvor meget?

Hvad end du vil holde en stor fest, hvor bubble tea er på menuen til mange mennesker, eller om du blot vil have lidt ingredienser stående i skabet til når bubble tea-trangen melder sig (og tro os: det gør den, når først du har smagt bubble tea en enkelt gang!), guider vi dig her udførligt igennem de mængder, du har behov for.

Te

Selve teen danner hele basen for en bubble tea-drik, så her er det vigtigt at vælge den rigtige tearoma. I princippet kan alle slags te-sorter benyttes, så du kan forsøge dig med lidt af hvert, men vil du have den ultimativt mest populære tearoma til din bubble tea, skal du have fat i jasminte enten som grøn eller sort te-variant.

500 gram jasminte giver ca. 16 portioner á 1 liter afhængigt af, hvor stærk en te, du brygger. Du skal ca. bruge 300 ml te pr. bubble tea-servering.

Boba- og tapiokaperler

Nu til det sjove! Der findes uendelige mængder smage indenfor bobaperler, så det er bare med at finde de varianter, du præfererer. Bobaperler har en nærmest boblende effekt når man tygger på dem, og med de betagende farver kan man nemt og hurtigt skabe helt enestående bubble tea-drinks.

Vi forhandler tre forskellige mængder bobaperler her på shoppen, så du kan være helt sikker på at finde den portion, der passer til din næste bubble tea.

Lille bøtte på 450 gram giver ca. 10 serveringer på 50 cl. Mellem bøtte på 1 kg giver ca. 20 serveringer på 50 cl. Stor bøtte på 3,2 kg giver ca. 60 serveringer på 50 cl.

Selvom bobaperlerne er det absolut mest populære valg her på shoppen, må du ikke snyde dig selv for at prøve en bubble tea med tapiokaperler, der har en mere gummiagtig konsistens fremfor boba perlernes geleagtige konsistens. Tapiokaperlerne er blandt andet fantastiske i en chai-bubble tea eller andre mælkebaserede bubble teas.

Én pakke tapiokaperler á 3 kg giver ca. 60 serveringer på 50 dl.

Husk! I modsætning til bobaperlerne, skal tapiokaperlerne koges før de kan nydes i en bubble tea.

Frugtsirup

Til sidst har vi frugtsiruppen, som giver teen en lækker, forfriskende smag. Også her er udvalget bredt, men vores mest populære smage tæller jordbær, fersken og mango.

En lille flaske på 300 ml giver ca. 10 serveringer ved en dosering på 30 ml. pr. 500 ml
En stor flaske på 2 liter giver ca. 66 serveringer ved en dosering på 30 ml. pr. 500 ml

Mælkepulvere

En mælkebaseret bubble tea har en overvældende cremet og intens smag, der passer til enhver lejlighed. Her blandes pulveret blot med varmt vand, så på ingen tid har du en umådelig appetitlig drik som du kan nyde med chokoladesovs, is, tapiokaperler eller hvad, du har lyst til.

En pakke premium mælkepulver på 1 kg giver ca. 30 serveringer ved en dosering på 30 gram pr. servering.

Til sidst er der bare at sige: Spring ud i det! Bubble teas er ubegribelige lækre, og det tager ingen tid at tilberede sin egne unikke af slagsen.

Har du lyst til at dykke endnu længere ned i bubble tea-universet, kan du på shoppen finde et hav af forskelligt slags udstyr, der blandt andet tæller sugerør, shakere, plastikrus og sigter.

Summary
recipe image
Recipe Name
Bubble Tea - Den ultimative indkøbsguide til din fest
Published On
Preparation Time
Average Rating
41star1star1star1stargray Based on 9 Review(s)
Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt over 399 kr. (Postnord & Burd)

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

Her kan du betale med
mobilepay   visa  mastercard  maestro  diners club
Din ordre pakkes forsigtigt og sendes med
fragt logoer
Ugentlige tilbud?Kontakt Pandasia.dk
pandasia.dk logo hvid
Pandasia ApS
Marktoften 7B
8464 Galten
CVR 40562087

Hørslevvej 35B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

Marktoften 7B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

e-mærket miloevenlig indpakning
Brug for hjælp?
anhdu long vu - pandasia.dk
AnhDu Long Vu
Din personlige rådgiver og madentusiast

Jeg er lige her. Fang mig på telefon eller mail hvis du har brug for hjælp til at finde de rigtige produkter til din madlavning.

30 27 78 78
Kundeservice tlf. 8.30-13.00
[email protected]
© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo