✔ Lynhurtig levering | ✔ Gratis fragt fra kun 399 kr. | ✔ +50.000 glade kunder

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Adventsgaver til ham: 7 bud til manden der elsker madlavning

Vi har alle hørt den før fra far, brormand eller kæresten. De ønsker sig ikke noget, og de mangler ikke noget. Det kan være svært at lande gode gaver, som ikke ender ud i sokker eller boxershorts – igen! Hos Pandasia har vi samlet en liste til dig, som kender en, der skal forkæles igennem december med adventsgaver. Her er med garanti brugbare, anderledes og spændende gaver, som den heldige mand slet ikke vidste, at han ønskede sig!

  1. Japansk Nakiri-kniv – lækkert udstyr

Japanerne har siden tidernes morgen været kendte for deres køkkenknive. Denne japanske sag er både æstetisk flot og super god til knivsamlingen. I asiatisk madlavning forekommer der enormt meget snittearbejde, og derfor skal udstyret være i orden. Nakiri-kniven er skarp og har et godt greb, som vil gøre det til en leg at hakke og snitte.

Pris: 119 kr https://pandasia.dk/vare/japanese-nakiri-knife-20-cm/

 

  1. Til den kulturelle mand

Er man nysgerrig efter at lære lidt om drikkekulturen i Korea, så kommer man ikke udenom den ikoniske Soju. ”Den koreansk vodka” bliver den også kaldt. Den skal den kulturelle mand naturligvis smage! Soju er en alkoholdrik, som er lavet på ris eller byg og er stærk repræsenteret i mange sociale sammenhænge. Ude at hygge med vennerne? Soju. Forretningsmøde? Soju. Faktisk er det en af de mest solgte alkoholiserede drikke i hele verden! Overrask modtageren med 1 eller 2 af disse specialiteter. Et lille fif: Chamisul Original er den mest populære, hvor Chum Churum-smagene er gode for begyndere!

Pris: 64 kr https://pandasia.dk/vare/jinro-chamisul-classic-soju-201-36-cl/) 

 

  1. En overraskelse til øl-entusiasten

I den samme boldbane som den kære Soju, hopper vi videre til øllene. Hvis du kender en øl-entusiast, så har vedkommende helt sikkert smagt den ene IPA og specialøl efter den anden. Men kunne det ikke være sjovt at smage nogle af de mest populære øl fra Asien? Han kan i denne kasse bl.a. smage på Vietnam, Kina, Japan samt flere. Og hvis man kører et stramt tema for øl, kan smagekassen endda fordeles over de 4 søndage som adventsgaver. Det bliver nogle fornøjelige søndage!

Pris: 170 kr https://pandasia.dk/vare/asiatiske-oel-smagekasse/

 

  1. Gør dumplings til en leg

De dumplings der. Vi elsker at spise dem. Men foldearbejdet kan godt være udfordrende. Med denne dumplingefolder tager det ingen tid at forme og lukke de små banditter. Slut med at fumle med lukningen, fyld der falder ud og fedtede fingre. Der kan nu masse produceres de fineste dumplings så lang øjet eller maven rækker.

Pris: 39 kr https://pandasia.dk/vare/plastic-gyoza-mold-tokyo-design-studio/

 

  1. Dumplingens følgesvend

Køber man dumplingefolderen, kan man overveje om manden skal have en damper. Selvom man kan godt lave gyoza-dumplings uden en damper, så er den bestemt ikke dum at eje. Med en damper åbner det op for et væld af andre typer dumplings, baos og ikke mindst grøntsager. Når man damper, tilberedes maden så den får en helt anden konsistens. Tænk fx på det luftige, bløde bao-brød. Med bambusdamperen, kan den blot sættes på en pande med kogende vand. Den kan også bruges til servering af maden, da den er aldeles nydelig at se på.

Pris: 189 kr https://pandasia.dk/vare/bambus-damper-til-dampkogning-20-cm/

 

  1. Til manden der selv mener, at han kan spise stærk mad

Så lad det komme an på en prøve! Han kan selv vise, hvor sej han er, når han skal spise verdens stærkeste nudler. Vi snakker ”2 x Spicy” her, som Samyang-nudlerne skriver på pakken. Vi kan ikke afvise, at der vil være sved og tårer, men der vil med garanti blive topunderholdning for tilskuerne. Med denne 5-pak kan han invitere venner og familie, der ikke tror på, hvor stærke de er, til en lille smagning. Vi siger velbekomme!

Pris: 49 kr https://pandasia.dk/vare/samyang-5-pak-hot-chicken-flavor-ramen-2xspicy-140-g/

 

  1. En gave som aldrig bliver gammel

En god gammeldags wokpande. Den går man simpelthen ikke gal i byen med. Wokpanden er super god til at lynstege på høj varme. Dens varme fordeles over hele ”skålen” og gør det derfor nemt at ryste indholdet rundt, uden det flyver alle mulige steder. En wok er god til hurtig tilberedning af mad, så hvis du kender en, der elsker stegte ris og nudler med sprøde, lynstegte grøntsager, så er det her en oplagt gave.

Pris: 149 kr https://pandasia.dk/vare/wok-pande-flad-bund-33-cm/

Summary
Description
Vi har alle hørt den før fra far, brormand eller kæresten. De ønsker sig ikke noget, og de mangler ikke noget. Det kan være svært at lande gode gaver, som ikke ender ud i sokker eller boxershorts – igen!
Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt over 399 kr. (Postnord & Burd)

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

Her kan du betale med
mobilepay   visa  mastercard  maestro  diners club
Din ordre pakkes forsigtigt og sendes med
fragt logoer
Ugentlige tilbud?



Kontakt Pandasia.dk
pandasia.dk logo hvid
Pandasia ApS
Marktoften 7B
8464 Galten
CVR 40562087

Hørslevvej 35B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

Marktoften 7B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

e-mærket miloevenlig indpakning
Brug for hjælp?
anhdu long vu - pandasia.dk
AnhDu Long Vu
Din personlige rådgiver og madentusiast

Jeg er lige her. Fang mig på telefon eller mail hvis du har brug for hjælp til at finde de rigtige produkter til din madlavning.

30 27 78 78
Kundeservice tlf. 8.30-13.00
[email protected]
© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo