Populær
Samyang Hot Chicken Ramen 2xspicy 5-pak 140 g.

Samyang Hot Chicken Ramen 2xspicy 5-pak 140 g.

59,00 kr.

Så du tror at du smagt på verdens stærkeste fire noodles? Samyang 2xspicy ramen er VERDENS STÆRKESTE NUDLER og giver dig virkelig sved på panden.

Vil du have det vildere? Snup en hel kasse ↴
Dag til dag levering
Fri fragt v. køb over 399 kr.

ellers fragt fra kun 39 kr. Se alle fragtpriser her >

Dag til dag levering
Nærværende og ærlig kundeservice

Du er sikret den bedste købsoplevelse og rådgivning

Dag til dag levering
100% tilfredshedsgaranti

Dine pakker skal give dig et smil på læben:-) Ikke tilfældet? Så gør vi noget ved det

Dag til dag levering
Samme dags levering

Bestil inden kl. 11.00 = aftenlevering med Burd! Bestil før kl. 12.00 = 1-2 dages levering med GLS

Beskrivelse

Samyang nudler – Verdens stærkeste Fire Noodles

Instant nudler, også kendt som øjeblikkelige nudler, har længe været populære verden over. Nudlerne sælges i en forkogt og tørret blokform – oftest med mulighed for at tilsætte krydderolie og aromapulver for smag. Populariteten bygger dels på, hvor nemme de er at lave, men også den relativ lave pris.

Samyang adskiller sig fra markedet for Instant nudler ved at udbyde varianter med smage i den stærkere afdeling. På Pandasia.dk har du gennem et bredt udvalg mulighed for frit at vælge imellem 31 af disse. Desuden tilbyder vi en bland selv kasse med 40 pakker Samyang nudler, hvor du frit kan vælge mellem 8 forskellige varianter.

Hvis du er til de helt stærke fire noodles, kan du med fordel prøve vores Limited Edition Samyang nudler med hot chicken flavor. Samyang nudlerne, der kommer fra Sydkorea, er kendetegnet ved at være dobbelt så stærke som originalen, og scovillen er helt oppe at toppe de 10.000 SHU. Netop derfor har de kendte nudler fået tilnavnet ”nuclear fire”, og har et ry for at være verdens stærkeste nudler. Nudlerne har en glat konsistens, og er perfekt krydrede til et lækkert måltid.

Mange elsker nudlerne, netop grundet den afsindig stærke smag, som med sikkerhed vil give dig varmen i løbet af kun få sekunder. De seneste år er de stærke nudler blevet en del af en Youtube Challenge, hvor især unge youtubere tester nudlerne for flere tusinder af seere.

Så tag dine modigste venner i hånden og prøv den verdenskendte Samyang hot chicken flavor ramen og mærk sveden på panden. Nudlerne skal sættes i kogende vand, og skal koge i 4 minutter. Herefter tilsættes den lille pose med spicy sauce, som skal blandes godt sammen med nudlerne. Til sidst vendes krydderiblandingen i nudlerne, og så er de klar til servering. Rigtig god fornøjelse!

Fire noodle challenge

Ingredienser:

Nudler 76,7%: HVEDEmel 52%, Tapioca stivelse 12%, palmeolie 11%, HVEDEgluten, salt, SOJAbønneolie, vand, surhedsregulator (kaliumcarbonat E501, natriumcarbonat E500, natriumfosfat Dibasic E339, natriumpolyphosphat E452, citronsyre Syre E330), Fortykningsmiddel (Guar Gum E412), Emulgator (Lecithin E322), Farve (Riboflavin E101)
Suppe 22,7%: vand, kunstig kyllingens smagspulver, hvidt sukker, SOJAsauce, rød peberpulver, SOJAbønneolie, løgpulver, chiliekstrakt, salt, hvidløgspulver, tapioka stivelse, gærekstraktpulver, sort peberpulver, karrypulver
Flager: 0.6%: Ristet SESAM

Allergener: hvedemel, tapioca, hvedegluten, sojabønne, sesam


Næringsdeklaration:
Næringsindhold pr. 100 gr./ml.
Energi: 1629 kJ / 389 kcal
Fedt: 12,1 g.
Kulhydrat: 60,7 g.
Protein: 9,3 g.
Salt: 2,5 g.
Oprindelsesland: Sydkorea
Nettoindhold: 140 g.

Yderligere information

Vægt 0.7 kg
Brand

SamYang

Land

Sydkorea

Nudler

Dry Noodles, Kassekøb & packs, Spicy Noodles and ramen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Samyang Hot Chicken Ramen 2xspicy 5-pak 140 g.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *