🕒 Samlet tid: 60 minutter. | Arbejdstid: 60 min. | Køkken: Japan
Opskrift på sushi ris – Sådan koger du altid perfekte sushi ris. HVER GANG!
Kog perfekte ris hver gang med superhjælperen -> riskogeren.Ingredienser
Til risen:
- 500 gram sushi ris (se opskrift)
- 700 ml koldt vand
Riseddike:
- 8 spsk riseddike
- 4 spsk. sukker
- 1 tsk salt
Udstyr:
Sådan gør du
1. Skyl risene indtil vandet bliver klart og ikke længere er mælkehvidt2. Hæld risene i riskogeren
3. Start riskoger
4. Tag risene ud på et fad når risene er færdig kogte
5. For at få sushi smagen fra risen, skal du tilføje riseddike. Brug kun riseddike til dine sushi ris da andre former for eddike ikke vil give dig den ønskede sushi smag.
6. Bland ris, riseddike, sukker og salt sammen, undgå at smatte risen så det ikke bliver grødagtigt.
7. Lad risen køle ned i et par minutter, indtil den når stuetemperatur.
8. Dine sushi ris er nu klar til sushi eller til andre japanske retter. God appetit.
I like this website very much, Its a very nice post to read and find information.