✔ Lynhurtig levering | ✔ Gratis fragt fra kun 399 kr. | ✔ +50.000 glade kunder

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Asiatisk købmand i Århus

Asiatisk købmand i Århus

Vores asiatiske online supermarked har hjemme i Århus (Galten), og derfor har vi også et ekstra tilbud til vores lokale kunder i området. For ordrer over 499 kroner, tilbyder vi gratis levering i egen fragtbil. Ordre mellem 199-499 kr. tager vi et lille gebyr på 49 kr. Du kan derfor være sikker på at dine varer bliver leveret hurtigt og på en sikker måde. Hvis du er i tvivl om vi leverer til din by, så ring eller skriv gerne for mere information.

Få mere at vide her

Vi har gjort det nemt og overskueligt

Asiatisk mad har i mange år været yderst populært blandt danskerne. Uanset om det er sushi, nudelretter eller de mange spændende snacks og drikkevarer, så er der masser af lækre muligheder. Hvis du bor i en større by, så har du måske stødt på thai shops eller japanske butikker med både sjove og anderledes varer. Men hele oplevelsen inde i et asiatisk supermarked kan godt være en smule overvældende. Udbuddet er stort, mange af varerne står på et fremmedsprog og du har måske heller ikke helt styr på hvad du skulle ind efter.

Hos os, er den asiatiske købmand gået på nettet. Vores webshop har alle de essentielle asiatiske madvarer, så du kan komme i gang med at udforske det asiatiske køkken. Alle vores varer har den samme høje kvalitet (eller bedre!) som du kan finde ude i de fysiske butikker, og vi forhandler også alle de kendte mærker, som f.eks. Kikkoman, YumYum og Sabeco. Du kan derfor roligt sætte dig til rette og scrolle igennem vores brede udvalg. I stedet for at gå fortabt rundt inde i en tilfældig ”asia shop”, så kan du få det fulde overblik her og nemt finde de varer du skal bruge. Vi dækker alle basisvarerne for det asiatiske køkken, men vi har også f.eks. asiatisk øl, køkkenudstyr (som f.eks. riskogere) og slik, så du kan få den fulde oplevelse. Hvis du mangler lidt ekstra inspiration, så kan du kigge på vores opskrifter, og derudover har vi også mange startpakker så du hurtigt kan komme i gang.

Du kan nemt sammenligne priser på vores forskellige produkter og købe større mængder ind, så du også sparer både tid og penge, i stedet for at vandre rundt i et supermarked. Hos os kan du f.eks. få nudelpakker i kasser af forskellige mængder og mærker. Så skal du heller ikke tænke på at skulle slæbe alle varerne hjem – de bliver leveret til dit dørtrin, nemt og bekvemt.

Find varer udfra dit favorit køkken og land

Vi har varer der dækker forskellige asiatiske lande, så du kan få alle dine varer samlet på et sted. Du kan få alt udstyr til at lave sushi, og hvis du har lyst til vietnamesisk eller kinesisk mad, så skal du også bare klikke ind på vores butik og filtrer lige præcis efter varer fra det land du foretrækker. Vi er også et af de få asiatiske supermarkeder med økologiske varer, så du ikke skal gå på kompromis bare fordi du gerne vil lave retter fra det asiatiske køkken.

Vi arbejder hele tiden på at udvide sortimentet og give dig ny inspiration til din madlavning. Vi har også et nyhedsbrev hvor du kan få tilsendt opskrifter, tilbud og information om nye varer. Derudover er du også velkommen til at ringe til os eller skrive en mail hvis du har et særligt produkt du leder efter eller har forslag til varer som vi endnu ikke har på webshoppen – så vil vi gøre vores bedste for at skaffe det hjem.

Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt over 399 kr. (GLS & Burd)

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo