chuseok-dagene.
Du skal bruge:
1 kop koreansk pandekagemix
1 kop vand (eller bouillon)
1 spsk gochujang
En håndfuld ramsløg (erstat eventuelt med spinat udenfor sæson)
Til dipping sauce:
Koreansk eller anden type sojasauce
Æbleeddike eller anden lys eddike
Gochugaru
Løg
- Miks koreansk pandekagemix og vand sammen og tilsæt gochujang. Sørg for at røre gochujang godt ud, så der ikke er klumper i dejmassen.
- Varm en smule olie op på en pande og fordel 2/3 dele af dejen derpå. Placer dernæst et par friske ramsløg ovenpå den våde dej og dæk ramsløgene med det sidste af dejen. Drys eventuelt med en smule gochugaru eller chiliflager for en endnu stærkere pandekage.
- Når pandekagen er færdigstegt på den ene side, vendes den og steges færdig på den anden side.
- Bland imens en dipping sauce af lige dele af sojasauce og æbleeddike, et drys gochugaru og et par løgbåde.
Klip eller skær den færdige pandekage i passende stykker og server varm med dipping saucen ved siden af.
Velbekomme!