✔ Lynhurtig levering | ✔ Gratis fragt fra kun 399 kr. | ✔ +50.000 glade kunder

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Uramaki Inside Out Opskrift. Sådan ruller du dem nemt

🕒 Samlet tid: 1-2 timer. | Arbejdstid: 1 time 30 min. | Køkken: Japan

Altid undret dig over hvordan man ruller inside out sushi ruller?

Du har sikkert ikke hørt om uramaki så ofte før, men jeg er sikker på, at du allerede har spist det mindst én gang hvis du har spist sushi før. Også kaldet inside out roll, denne type sushi adskiller sig fra hosomaki og futomaki, fordi nori-arket ikke er viklet rundt om rullen, men indeni. Det betyder, at det bruges til at pakke fyldet ind og derefter bliver overtrukket med ris, sesam eller rogn. Du er velkommen til at vælge, hvad du vil have som fyld, uanset om det er rå fisk, surimi eller grøntsager.

Find opskrifter på nogle af de mest populære sushi ruller:

Sådan laver du tempurarejer
Spicy tuna roll
Rainbow roll
Philadelphia roll
Dragon roll
Sushi crispy roll
Crazy salmon roll
California roll

Ingredienser

Uramaki inside out sushi ruller:

Køkken Japansk
Antal serveringer ca. 42 stykker
Ingredienser du skal bruge:

Til risen:

Riseddike:

  • 5 spsk riseddike
  • 4 spsk. sukker
  • 1 tsk salt

4 ark sushi nori tang

Sushi fyld

  • Surimi eller laks
  • agurk
  • Avocado
  • gulerødder
  • sorte og hvide sesamfrø

Tilbehør og dippings:

  • soja sauce
  • wasabi
  • Syltede ingefær
  • evt. wakame tang

Anbefalet udstyr:

  • Sushi måtte
  • evt. skarp sushikniv
  • Riskoger
  • Spisepinde

Lad os komme i gang med at rulle nogle lækre sushi ruller:

1. Sådan koger du sushi ris

Vi har lavet et helt indlæg og video i hvordan du koger perfekte sushi ris. Hver gang! Sådan koger du sushi ris >

Til at starte med, vask risene grundigt og kombiner ris og vand i en riskoger eller i en almindelig gryde. 

2. Tilføj riseddike i risen

For at få sushi smagen fra risen, skal du tilføje riseddike. Brug kun riseddike til dine sushi ris da andre former for eddike ikke vil give dig den ønskede sushi smag.

Bland ris, riseddike, sukker og salt sammen, undgå at smatte risen så det ikke bliver grødagtigt.

Lad risen køle ned i et par minutter, indtil den når stuetemperatur.

3. Bambusmåtte

Pak bambus sushimåtten ind med plastfolie og stil den til side. Skær agurk og gulerod i fine stænger. Halver evt. avocado ud, og skær derefter det i strimler. Del surimi i 2 stykker.

4. Tangplader

Halver evt. tørrede tangplader på langs eller brug en fuld plade (nemmere) og læg dem over på en sushimåtte. Med fugtige hænder fordeles kogte sushiris jævnt på tangpladen og drysses med enten sesamfrø eller fiskerogn.

5. Sådan ruller du sushi

Rul det godt og stramt med en god sushimåtte lavet af bambus. Sushimåtten er et nødvendigt køkkenredskab, for at opnå nogle pæne og stramme ruller, samt gør rullearbejdet meget nemmere. Det er det hele værd!

6. Tang fortsat

Vend hele tangpladen, så risene er under. Fyld med evt. avocado agurk, gulerod og surimi.

7. Rul

Rul sammen stramt ved at løfte forsiden af sushimåtten og rulle den bagud.

8. Skær ud

Skær den færdige rulle i skiver med en skarp kniv, anret dem på en tallerken, og server med sushi ingefær og sojasovs. God fornøjelse!

Summary
recipe image
Recipe Name
Uramaki Inside Out opskrift. Sådan ruller du dem nemt
Published On
Average Rating
41star1star1star1stargray Based on 8 Review(s)
Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt over 399 kr. (GLS & Burd)

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo