Fragt fra 39,- / Fri fragt over 399,- | Levering 1-2 hverdage | Same day levering med Burd!

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Panang karry opskrift: Så nemt laver du denne fantastiske Thai ret

🕒 Arbejdstid: 1 timer. | Køkken: Thailand


Hvad er panang karry?

Panang karry er en af Asiens mest populære varme retter. Retten kommer fra Thailand og spises året rundt med oftest kylling og grøntsager serveret med kogte jasmin ris som tilbehør. Retten kan toppes med limeblade, fiskesovs og løg, hvilket giver retten en fantastisk smag, men også virker som smagsforstærkere i retten. Panang karry kan laves på mange forskellige måder an på, hvad man er til. Panang karry har en lækker cremet konsistens og smag, pga. kokosmælk, jordnøddesmør og panang karry paste, hvilket giver retten denne autentiske asiatiske smag. Retten er dog oftest meget stærkt og krydret, hvis man får den lokalt i Thailand, men igen du kan lave retten lige på din måde. Her hos pandasia deler vi bare vores erfaring ud til jer læsere med hensyn til vores viden omkring det asiatiske køkken.

Hvordan laver man panang karry?

Der er mange måder at lave panang karry på, men den mest hyppige opskrift er med kylling og grøntsager, som du også kan se opskriften på her på pandasia.dk. Retten tager cirka 30 minutter at lave, og opskriften er simpel. Der er meget få ingredienser dermed få bolde i luften. Du kan derfor sagtens begive dig ud i denne skønne ret som husets kok. Vi har lavet en lækker opskrift samt video til dig på vores hjemmeside pandasia.dk, hvor du kan finde inspiration samt købe varer af høj kvalitet til en god pris.

Hvad kan man putte i panang karry?

Der er som sådan ikke noget du ikke kan putte i en panang karry, så det er egentlig kun fantasien der sætter grænser. Du kan prøve vores mest anbefalede opskrift, som er panang karry med kylling og grøntsager serveret med kogte jasmin ris – du skal dog være mere en velkommen til at prøve at spice opskriften lidt op en anden gang. Mange vil også vælge af servere lune naanbrød som tilbehør til retten, hvilket er en god udskiftning for ris.

Her hos Pandasia anbefaler vi, at du prøver denne utrolig lækre og velsmagende ret. Du kan se ingredienserne og instruktionerne ovenfor, så du kan lave din helt egen panang karry hjemme i det lille køkken.

Hvor stammer panang karry fra?

Panang karry kommer oprindeligt fra Thailand, men bliver dyrket i hele asien. Rettens base som er salt, sød og stærk med masser af krydderier passer utrolig godt ind i det asiatiske køkken, hvilket også er blevet dyrket meget i andre verdensdele, hvor den asiatiske madkultur er fulgt med.

Der er ingen underen omkring, hvorfor denne ret er så populær inden for det asiatiske køkken, da retten er en helt fantastisk smagsoplevelse! Panang karry er en kulinarisk oplevelse for dig at opleve Thailand på gennem deres utroligt velsmagende retter.


Disse ingredienser skal du bruge til opskriften:

INGREDIENSER (2 portioner)

Til marinaden ○ Kylling, skåret i stykker, 500 g. ○ Grøn peberfrugt, skiver, 1 kop ○ Rød peberfrugt, skiver, 1 kop ○ Løg, skiver, 1 kop ○ Olie 1 spsk ○ Fiskesauce 1 tsk ○ Kaffir lime blade 3-6 blade ○ Jordnøddesmør 1 spsk ○ Panang karrypasta 3 spsk ○ Galanga 1 spsk (hvis muligt) ○ Kokosmælk, 1 kop ○ Hakket hvidløg 2 fedter

Tilberedning


1. Opvarm olien i en gryde og tilsæt løg, grøn og rød peberfrugt. Kog i 3 min. 2. Tilsæt hakket hvidløg og panang karrypastaen. Simre til blødt. 3. Tilsæt jordnøddesmør og bland godt. 4. Følg op med kylling og kokosmælk. 5. Tilsæt fiskesauce og Kaffir blade. 6. Simre indtil kylling er færdig og god fornøjelse!
Summary
recipe image
Recipe Name
Panang karry opskrift: Så nemt laver du denne fantastisk Thai ret
Published On
Total Time
Average Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 3 Review(s)
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

Pandasia.dk garanti

100% godkendte og kvalitetsprodukter

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt ved ordrer over 399 kr.

- ellers fra kun 39 kr.

365 dages returret

På alle non-food produkter

© Pandasia.dk 2020 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo