🕒 Arbejdstid: 1 timer. | Køkken: Thailand
Thai kylling panang karry er en rig karry med kompleks smag. 30 minutter er alt hvad det tager for at lave denne lækre og hjertelige thailandske Panang Curry.
Disse ingredienser skal du bruge til opskriften:
INGREDIENSER (2 portioner)Til marinaden ○ Kylling, skåret i stykker, 500 g. ○ Grøn peberfrugt, skiver, 1 kop ○ Rød peberfrugt, skiver, 1 kop ○ Løg, skiver, 1 kop ○ Olie 1 spsk ○ Fiskesauce 1 tsk ○ Kaffir lime blade 3-6 blade ○ Jordnøddesmør 1 spsk ○ Panang karrypasta 3 spsk ○ Galanga 1 spsk (hvis muligt) ○ Kokosmælk, 1 kop ○ Hakket hvidløg 2 fedter
Tilberedning
1. Opvarm olien i en gryde og tilsæt løg, grøn og rød peberfrugt. Kog i 3 min. 2. Tilsæt hakket hvidløg og panang karrypastaen. Simre til blødt. 3. Tilsæt jordnøddesmør og bland godt. 4. Følg op med kylling og kokosmælk. 5. Tilsæt fiskesauce og Kaffir blade. 6. Simre indtil kylling er færdig og god fornøjelse!
Indkøbsliste
Følgende varer indgår:
- Lee Kum Kee minced garlic 326 g.34,00 kr.
- PopulærJasmin Ris Premium Royal Tiger kvalitet 1 kg.26,00 kr.
- PCD peanutbutter smooth jordnøddepasta 500 g.36,00 kr.
- PopulærThai Dancer kaffir lime blade (tørret) 25 g14,00 kr.
- Mae Ploy panang karry paste 400g.30,00 kr.
- Squid brand thai fiskesauce 300 ml.15,00 kr.
- Chaokoh kokosmælk (18%) 500 ml.23,00 kr.





