BLACK MONTH🚀 - OP TIL 80% RABAT! Se alle tilbud her | Julegaver byttes t.o.m 31 jan. 2025

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00
pho opskrift

Pho suppe opskrift – På den ægte og autentiske måde

🕒 Arbejdstid: 2-6 timer. | Køkken: Vietnam


Denne opskrift er taget udgangspunkt i måden min bedstemor lavede den rigtig mange gange til vores søndagsspisninger. Lækre glatte nudler, friske grøntsager og mørt rosafarvet roastbeef gør denne lækre Pho-opskrift til en af mine yndlings suppeopskrifter til enhver tid. Lær hvordan du laver denne vietnamesiske nudelsuppe i eget køkken med disse let at følge instruktioner. 

Ingredienser

Vietnamesisk Pho Bo Tai oksekøds nudelsuppe med rosafarvet roastbeef.:
Køkken: Vietnam
Tilberedningstid: 2-6 timer. Afhængig af hvor lang tid du vil koge fonden

Pho suppefond:

  • 1,5 – 2 kg. oksekraftben eller osso buco
  • 1 stort løg
  • 2 stykker ingefær
  • 1-2 gulerødder og/eller kinaradis (også kaldet for daikon)
  • 6 hele nelliker
  • 2 hele sorte kardemomme kapsler
  • tørrede kanelstænker ca. 5 cm lang
  • 1 spsk. fennikelfrø
  • 1 spsk. korianderfrø
  • 1 spsk. salt
  • 1 spsk. sukker
  • vand ca. 12 kopper (eller indtil knoglerne/kødet er helt nedsænket. Se video for bedre fornemmelse af vandmængden)
Nudler og frisk kød:
  • 1 pk. ægte vietnamesiske risnudler
  • 500 g. frisk roastbeef eller anden fedtfattig udskæring
Tilbehør og topping:
  • rødløg
  • purløg/forårsløg
  • lime
  • frisk chili eller sriracha
  • fiskesauce
  • bønnespirer
  • evt. hoi sin sauce
  • evt. culantro koriander eller alm. koriander
  • evt. sød basilikum blade (thai basilikum)


Tilberedning


1. Rens knoglerne/kødet
Hvis du vil have en klar suppe anbefales det at blanchere knoglerne kort tid i kogende vand. Tag knoglerne op igen efter 10 min. og skyld efterfølgende knoglerne i koldt vand.
2. Fyld vand i din suppegryde og tilsæt herefter knoglerne. Lad det koge mellem 2-6 timer. Jo længere tid den får, jo bedre smag opnår du.
3. Skræl ingefær, gulerødder og/eller kinaradis og løg. Grill det på en pande eller over et gasblus<
4. Læg de tørrede risnudler i blød i en skål med vand<
5. Skum evt. fedtet af i suppen
6. Tilsæt ingefær, løg, evt. kinaradis og gulerødder i suppen
7. Skær roastbeef kødet i fine tynde skiver
8. Rist krydderierne: nelliker, kardemomme, kanel, fennikelfrø, stjerneanis, og koriander frø på en pande for at frigive duftende og smagende
9. Læg alle krydderierne i en pose til suppen. Jeg har brugt en tepose. Tag krydderiposen op igen efter 40-45 min.
10. Put dine risnudler der er lagt i blød, i kogende vand (ca. 15 sek. og tag dem op.)
11. Efter lang tids kogning af din fond tager du krydderierne op og tilsætter sukker og salt
12. Klargør din pho skål ved at lægge nudler, roastbeef, forårsløg og rødløg i nævnte rækkefølge
13. Tilsæt den kogende suppefond direkte i din pho skål
14. Nyd din færdige pho suppe sammen med hoisin sauce, fiskesauce, frisk chili eller sriracha sauce, lime, evt. koriander og basilikum
Summary
recipe image
Recipe Name
Pho suppe opskrift – På den ægte og autentiske måde
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
21star1stargraygraygray Based on 27 Review(s)

2 comments

  1. Thanks so much for giving everyone a very remarkable possiblity to read articles and blog posts from here. It’s always so terrific and stuffed with a lot of fun for me personally and my office colleagues to search the blog at least thrice per week to see the newest secrets you have. And indeed, I’m always satisfied concerning the powerful concepts you serve. Selected 1 areas in this posting are definitely the most efficient I’ve had.

  2. Bo mikkelsen

    Hej
    Tusind tak for den dejlige opskrift på pho bo. Min kone, Lis, og jeg arbejdede i Vietnam i 2 år fra 1992 til 94, hvor vi var ansat i et nordisk, humanitært program, hvor opgaven var at repatriere og genforene uledsagede børn med forældrene . fra omkringliggende lande. Vores base var den nordlige del af Vietnam, herunder Hai Phong og Quang Ninh.

    Vi har spist utallige skåle med lækker pho. Jeres opskrift er på vores top 10 listen selvom vi savner de vietnamesiske grøntsager, ikke mindst frisk koriander!

Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt over 399 kr.

- ellers fra kun 35 kr.

Prisgaranti*

Danmarks bedste priser leveret til dig. Læs mere

Her kan du betale med
mobilepay   visa  mastercard  maestro  diners club
Din ordre pakkes forsigtigt og sendes med
fragt logoer
Ugentlige tilbud?



Kontakt Pandasia.dk
pandasia.dk logo hvid
Pandasia ApS
Marktoften 7B
8464 Galten
CVR 40562087

Hørslevvej 35B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

Marktoften 7B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

miloevenlig indpakning
Brug for hjælp?
anhdu long vu - pandasia.dk
AnhDu Long Vu
Din personlige rådgiver og madentusiast

Jeg er lige her. Fang mig på telefon eller mail hvis du har brug for hjælp til at finde de rigtige produkter til din madlavning.

30 27 78 78
Kundeservice tlf. 8.30-13.00
[email protected]
© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo