Populær i Thailand og Vietnam
De flade risnudler bliver oftest anvendt i de sydøstasiatiske lande særligt Thailand og Vietnam. I Thailand finder vi populære retter som pad thai og andre wok retter, hvor risnudlerne er den foretrukne nudeltype.
Vietnameserne elsker at anvende de flade risnudler bla. i den meget kendte nudelsupperet Pho. Pho kommer i flere forskellige varianter såsom oksekød, kylling, seafood og ved tilsætning af disse nudler får du en virkelig lækker smagfuld nudelsuppe.
Passer perfekt til retter som:
- Pad Thai
- Pho nudelsuppe
- Pad See Ew – Thai stegte nudler med æg og grøntsager
- Pad Kee Mao
- Pho Xao bo – Vietnamesiske stegte nudler med okse kød
- og mange flere…
Hvordan tilbereder man risnudler?
Den bedste måde at tilberede sine risnudler, er at lægge dem i blød i vand ca 30 min. Herefter skal de blot i kogende vand i ca. 5-10 sek. og tages op igen. På denne måde får du den bedste smag frem, samt beholder den lækre tekstur uden de falder fra hinanden eller bliver for bløde.
Ingredienser: rismel
Ernæringsværdier pr. 100 g
Energi 1514 kJ
Energi 356 kcal
Fedt 0,8 g
Heraf mættet 0,5 g
Kulhydrater 80 g
Fibre g
Proteiner 7 g
Salt 0,02 g
Har du rigtig travlt kan du lægge de tørrede nudler i kogende vand i ca 5-6 min.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.