Tilberedningsinstruktioner: Opskrift på Hot Chicken Curry.
Varm 1 spsk olie i en gryde og tilsæt 1 finhakket løg, stek indtil det er blødt.
Tilsæt 1 tsk finhakket ingefær, 1 tsk finhakket hvidløg og 1/2 en krukke Pataks Hot Curry Spice pasta, kog i 1-2 minutter. Tilsæt 50 ml vand, kog, indtil vandet er fordampet.
Tilsæt 500 g terningekylling, kog, indtil den er forseglet. tilsæt 200 g hakkede tomater og 100 ml vand, lad det koge, lad det være uopvarmet, indtil kyllingen er kogt (ca. 15 minutter).
Tilsæt 50 ml dobbelt fløde og 25 g smør, kog i 2-3 minutter, krydre efter smag, pynt med friskhakket koriander og server med ris eller naan.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.