Sempio Doenjang sojabønne paste 460 g.

Sempio Doenjang sojabønne paste 460 g.

29,00 kr.

Hver sojabønne er omhyggeligt valgt til gæring. Oplev den ægte smag og duft af traditionel koreansk sojabønne pasta, konserveringsfri.

På lager

Dag til dag levering
Fri fragt v. køb over 399 kr. (Burd, GLS & Postnord pakkeshop)

ellers fragt fra kun 39 kr. Se alle fragtpriser her >

Dag til dag levering
Nærværende og ærlig kundeservice

Du er sikret den bedste købsoplevelse og rådgivning

Dag til dag levering
100% tilfredshedsgaranti

Dine pakker skal give dig et smil på læben:-) Ikke tilfældet? Så gør vi noget ved det

Dag til dag levering
Samme dags levering

Bestil inden kl. 09.00 = aftenlevering med Burd! Bestil før kl. 12.00 = 1-2 dage med GLS & Postnord Jetpak: Levering tirsdage og fredage

Hvad er Doenjang? Doenjang (koreansk sojabønne pasta – udtales DEN-jahng) er en tvillingsøster til Gochujang, der ikke er så krydret og er mere kompleks i smag. Doenjang er langt mindre kendt end Gochujang uden for Korea. Doenjang er en af ​​de mest fantastiske ingredienser i det koreanske køkken. Doenjang (된장) er fermenteret koreansk sojabønne pasta, der fremstilles ved at fermentere kogte sojabønner med salt i 6 måneder eller mere. At fremstille doenjang kræver meget mere arbejde og tid end gochujang, men du får også en enorm dybde af umami-smag til gengæld. Den smager også lidt sur og salt et udover den fantastiske umamismag. Hvad er forskellen mellem koreanske Doenjang og japanske Miso? De er begge lavet af gærede sojabønner og salt. Men de har forskellige farver, forskellige ingredienser og forskellige smag. Traditionel koreansk doenjang er kun fremstillet af sojabønner og salt. Miso fremstilles normalt ved at tilføje koji-starter til ris ud over sojabønner, der giver en sødere smag. Med hensyn til smag er som at sammenligne amerikansk ost og blå ost eller parmesanost. Miso er mildere, glattere og sødere. Koreanske Doenjang er stærkere, skarpere, dybere og mere kompleks i sin smagsprofil. Anvendes i koreanske retter som Doenjang jjigae (koreansk Sojabønner Stew):

Ingredienser:

Vand, SOJAbønner 32%, salt, HVEDEmel, alkohol

 Ernæringsoplysninger
Til 100 g
Energi 590kcal / 140kcal
Fed 2g
hvoraf mættede 0g
Kulhydrat 19 g
heraf sukkerarter 6g
Fiber Ikke relevant
Protein 14g
Salt 11g

Yderligere information

Vægt 0,7 kg
Brand

Sempio

Land

Sydkorea

Nudler

Sojabønne pasta

Chili styrke

Styrke 0 – Chilli Free Zone

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sempio Doenjang sojabønne paste 460 g.”