Pantai tamarind paste 227 g.

Pantai tamarind paste 227 g.

34,00 kr.

Tamrarind paste på glas til at give dine asiatiske retter frisk syre

På lager

Dag til dag levering
Fri fragt v. køb over 399 kr. (GLS & Burd)

ellers fragt fra kun 39 kr. Se alle fragtpriser her >

Dag til dag levering
Nærværende og ærlig kundeservice

Du er sikret den bedste købsoplevelse og rådgivning

Dag til dag levering
100% tilfredshedsgaranti

Dine pakker skal give dig et smil på læben:-) Ikke tilfældet? Så gør vi noget ved det

Dag til dag levering
Samme dags levering

Bestil inden kl. 09.00 = aftenlevering med Burd! Bestil før kl. 12.00 = 1-2 dages levering med GLS Xpressen: Levering tirsdage og fredage

Hvad er Tamarind-pasta?

Tamarindpasta er lavet af en sur, mørk, klistret frugt, der vokser i en bælg på et tamarindtræ. Mens nogle køkkener bruger tamarindpasta til at fremstille desserter og endda slik, bruges den i thailandske madlavning mest i krydret retter. Klassisk pad Thai er lavet med tamarind, ligesom nogle thailandske karryer og skaldyrsretter. Indiske karry retter kræver også tamarind. Tamarind er også en almindelig ingrediens i indiske og mexicanske køkkener, såvel som vietnamesisk, latin og caribisk madlavning.

Hvad er Tamarind-pasta?

Tamarindpasta kommer fra tamarindtræets frugt – eller bælg – især den masse, der omgiver frøene inden i bælgen. Den tamarind træ er en fælles frugttræ, der er hjemmehørende i Afrika, men nu vokser hele Asien og også i Mexico; det bærer store brune bælg, der indeholder tamarindfrugten. Den mørk rødbrune frugt fjernes fra bælgene og skal adskilles fra frøene for at blive en klar-til-brug tilberedningspasta.

Hvordan smager det?

Tamarindpasta smager meget sur med en lidt citrusagtig smag. Det har også noter om røg og karamel, hvilket giver en kompleks smagsprofil.

Madlavning med Tamarind-pasta

Tamarind-pasta er let at bruge direkte fra bøtten. På grund af dens sure smag har uanset hvilken opskrift du laver brug for sukker eller en slags sødestof; kombineret med sukker giver tamarind retter en smuk, men subtil, sød syrlig smag.

Opskrifter med Tamarind-pasta

Tamarindpasta bruges i mange typer asiatiske retter, herunder nudelopskrifter, karryretter, saucer og supper. Det kan også blandes i dips og chutneys. Det er ideelt i en marinade, da dets sure kvalitet hjælper med at mørne kødet. Tamarindpasta findes også i opskrifter på desserter og slik.


Værsgo’. Opskrift du helt sikkert vil elske med dette lækre produkt 😉

Rejer I Tamarind Opskrift: Tom Rang Me
Find opskriften på Rejer I Tamarind Opskrift Me her >

 

Ingredienser:

tamarind (56,00%), vand, citronsyre (citronsyre)


Næringsdeklaration:
Næringsindhold pr. 100 gr./ml.
Energi: 447kJ / 107 kcal
Fedt: 0 g.
Heraf mættede fedtsyrer: 0 g.
Kulhydrat: 28,6 g.
Heraf sukkerarter: 10,4 g.
Protein: 0 g.
Salt: 0,1 g.
Oprindelsesland: Thailand
Nettoindhold: 227 g.

Yderligere information

Vægt 0,35 kg
Brand

Pantai

Land

Thailand

Nudler

Tamarind pasta

Chili styrke

Styrke 0 – Chilli Free Zone

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pantai tamarind paste 227 g.”