Sådan kommer du i gang:
Instruktion:
1. Opvarm gryden med 1 spiseskefuld vegetabilsk olie. Rør den røde karry pasta * (50 g) med kokosmælk * (200 ml) indtil kokosmælken er revnet.
2. Tilsæt kyllingen eller andet kød, som du vil. Forbered 250 gram. Rør om, indtil der tilsættes 1 kop vand (240 ml)
3. Tilsæt 150 aubergine, aubergine, sita eller andre grøntsager efter ønske og tørrede krydderier * (3 g.)
4. Når det koges, løftes ned for at spise med Tilberedningsanvisninger: 1. Varm en stegepande, og tilsæt 1 spsk vegetabilsk olie. Når olien er varm, tilsættes Red Curry Paste * (50 g.) Og kokosmelk * (200 ml.) Rør om, indtil olien vises 2. Tilsæt 250 g. skåret kylling eller kød efter eget valg og omrør, indtil det er gjort. Tilsæt 1 kop vand (240 ml). 3. Tilsæt 150 g. aubergine og tørrede krydderier (3 g.) 4 Kog op og server med dampet ris.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.