Sådan kommer du i gang:
1. Opvarm gryden, tilsæt 1 spiseskefuld vegetabilsk olie, omrør den grønne curry pasta * (50 g) sammen med kokosmælk * (200 ml), indtil kokosmælken er revnet
2. Tilsæt kyllingen eller andet kød, som du vil. Forbered 250 gram. Rør om, indtil der tilsættes 1 kop vand (240 ml)
3. Tilsæt aubergine, aubergine, Sida, sprødt eller 150 gram grøntsager og tørret krydderi (3 g.)
,m…….4. Når det koges, løft det ned for at spise. Tilberedningsanvisninger: 1. Opvarm en stegepande, og tilsæt 1 spsk vegetabilsk olie. Når olien er varm, tilsæt Green Curry Paste * (50 g.) Og kokosmelk * (200 ml.) Rør om, indtil olien vises 2. Tilsæt 250 g. skåret kylling eller kød efter eget valg og omrør, indtil det er gjort. Tilsæt 1 kop vand (240 ml). 3. Tilsæt 150 g. aubergine og tørrede krydderier (3 g.) 4 Kog op og server med dampet ris.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.