Baijia Seasoning Fragrant-Hot-Fish 200g

26,00 kr.

✓ På lager men skynd dig! Kun 3 stk. tilbage lige nu
Pandasia anbefaler sammen med
Fragt til GLS Pakkeshop kun 39,00 kr.

Fri fragt v. køb over 399 kr. Se alle fragtpriser her >

Dag-til-dag levering

Bestil før kl. 13.00 og modtag pakken næste hverdag

Nærværende og ærlig kundeservice

Du er sikret den bedste købsoplevelse og rådgivning

Varenummer (SKU): 5847 Kategori:

Beskrivelse

Krydderier til madlavning.

Tilberedningsinstruktioner:
1. Skala og tag en fisk på ca. 1 kg, skyl og skære (eller skåret i terninger).
2. Mariner fisken med 20 g kogevin (eller 10 g spiritus) og pulverposen i 10-15 minutter
3. Kog 700g vand (brug kyllingsuppe eller knoglesuppe for bedre resultat) med fiskebenene og krydderposen. Tilsæt den marinerede fisk i gryden og kog den, læg den derefter i en skål med grøntsager i, drys indholdet i tør madpose på fisken.
4. Opvarm 150 g olie, og hæld olien på fisken. Så er skålen klar

Allergiråd: Indeholder sulfitter.

Opbevares på et køligt, tørt sted, væk fra høj temperatur og direkte sollys.

Ingredienser:

Suppebase: laverucisk syre rapsfrøolie, chili (16%), vand, salt, bønnesauce (rød chili, bred bønne, salt, smagsforbedrer (E621)), ingefær, sukker, Sichuan peber, hvidløg, kunstig kylling smagspasta (Smagsforbedringsmidler (E621, E635), mælkesyre, Capsicum Oleoresin), kunstig kyllinglavsmag (smagsforbedringsmidler (E621, E635), glukose, vand, stabilisator (E415), maltodextrin), gærekstrakt, krydderier (Tsaoko, aniseed) , Sulfitter.
Krydderpose: majsstivelse, salt, smagsforstærker (E621), hvid peber.
Tør madpose: Chili (9%), Sichuan Pepper.


Næringsdeklaration:
Næringsindhold pr. 100 gr./ml.
Energi:1109kJ / 267 kcal
Fedt:21 g.
Heraf mættede fedtsyrer:3 g.
Kulhydrat:15 g.
Heraf sukkerarter:2 g.
Protein:4,5 g.
Salt:17,7 g.

Yderligere information

Vægt0.2 kg
Land

Kina

Brand

Baijia

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baijia Seasoning Fragrant-Hot-Fish 200g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *