Tonkotsu ramen startkit – Autentisk version
fra 579,00 kr. Tilføj til kurv

Tonkotsu ramen startkit – Autentisk version

fra 579,00 kr.

69,00 kr.
58,00 kr.

Ikke på lager

Skriv mig op

28,00 kr.
34,00 kr.
79,00 kr.
79,00 kr.
29,00 kr.
54,00 kr.
18,00 kr.
59,00 kr.
32,00 kr.
69,00 kr.
Dag til dag levering
Fri fragt v. køb over 399 kr. (GLS & Burd)

ellers fragt fra kun 39 kr. Se alle fragtpriser her >

Dag til dag levering
Nærværende og ærlig kundeservice

Du er sikret den bedste købsoplevelse og rådgivning

Dag til dag levering
100% tilfredshedsgaranti

Dine pakker skal give dig et smil på læben:-) Ikke tilfældet? Så gør vi noget ved det

Dag til dag levering
Samme dags levering

Bestil inden kl. 09.00 = aftenlevering med Burd! Bestil før kl. 12.00 = 1-2 dages levering med GLS Xpressen: Levering tirsdage og fredage

Startkit til Autentisk Tonkotsu Ramen

En Smagfuld Rejse til Japan Lige i Dit Køkken!

Nemt og Hurtigt med Vores Tonkotsu Ramen Startkit

Drømmer du om at nyde den dybe og rige smag af autentisk japansk Tonkotsu Ramen? Så er vores Tonkotsu Ramen Startkit det perfekte valg for dig! Vi har gjort det nemt som aldrig før at forvandle dit eget køkken til en ramen-restaurant med vores omhyggeligt sammensatte kit, der indeholder alle de essentielle tørvarer, du behøver for at lave denne fantastiske ret.

Spar Tid og Undgå Besvær

Med vores Tonkotsu Ramen Startkit er det så let som at følge en opskrift. Vi har gjort det hårde arbejde for dig ved at kuratere de fineste ingredienser, inklusive Chashu marinade, Ajitsuke-æg, Tonkotsu suppebase, Tare krydderiblanding og en aromatisk olie, der giver din ramen den autentiske smag, du længes efter. Ingen grund til at lede efter eksotiske ingredienser eller bekymre dig om mål og proportioner – vi har taget os af det hele!

Oplev Den Ægte Smag af Tonkotsu Ramen

Tonkotsu Ramen er kendt for sin silkebløde suppebase, der opnås gennem langvarig kogning af svineben. Resultatet? En cremet og fyldig bouillon, der omslutter dine smagsløg og efterlader en uforglemmelig oplevelse. Tonkotsu ramen er det ultimative komfortføde og vil varme både din mave og dit hjerte.

Se Videoguiden og Kom i Gang!

Se hele opskriften her for at udforske den autentiske opskrift på Tonkotsu Ramen med en let-forståelig videoguide. Følg med trin-for-trin og se, hvor let det er at skabe denne delikate skål i dit eget køkken. Vi lover, at du vil imponere dig selv og dine gæster med resultatet!

Bemærk: Vores startkit indeholder kun tørvarer og kan nemt bestilles online. Du skal supplere med friske råvarer, som du kan finde i dit lokale supermarked. Vi gør opmærksom der kan være enkelte udsolgte varer i kittet.

Oplev ægte japansk smag uden besvær – bestil dit Tonkotsu Ramen Startkit i dag og tag din smagsoplevelse til næste niveau!

Se hele opskriften her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tonkotsu ramen startkit – Autentisk version”