#2 Top sælgendei Mirin og risvin

Omadaka hon mirin (sød risvin) 14% – madlavningsvin 1 l.

69,00 kr.

Denne hon mirin er en sød madlavnings risvin, der er vidt brugt i japansk madlavning.

✓ På lager, klar til levering - Levering 1-2 dage
Pandasia anbefaler sammen med
Populær
62,00 kr.
Populær
49,00 kr.
Fragt til GLS Pakkeshop kun 39,00 kr.

Fri fragt v. køb over 399 kr. Se alle fragtpriser her >

Dag-til-dag levering

Bestil før kl. 13.00 og modtag pakken næste hverdag

Nærværende og ærlig kundeservice

Du er sikret den bedste købsoplevelse og rådgivning

Varenummer (SKU): 37331-1 Kategori:

Beskrivelse

Hon mirin bruges ofte i:

  • Teriyaki sauce
  • Ponzu sauce
  • Tentsuyu sauce

Hvad er Mirin?

Mirin (sød madlavnings risvin) er en sød og sirupagtig væske, der bruges som krydderi. Det er en af ​​de vigtigste krydderier i japansk madlavning. Tilsvarende til sake er mirin også en type risvin, men med et lavere alkoholindhold (14% i stedet for 20%).

Hon mirin (本 み り ん) indeholder 14% alkohol og 0% salt. Dampet glutinøs ris, ris-koji-skimmel og shochu (destilleret alkoholholdig drik) blandes og gæres i ca. 40 til 60 dage. Enzymer i riskoji nedbrydes stivelse og proteiner af glutinøs ris og forskellige saccharider, aminosyrer, organiske syrer og duftbestanddele produceres til dannelse af Mirin.

Hvad bruges Mirin til

Mirin tilføjer retterne en mild sødme. Med en dybere umami hjælper den med at tage lugten af ​​fisk og skaldyr og hjælper smagene med at “trænge ind” i retterne bedre. Endelig tilføjer mirin glans til ingredienserne, hvorfor det er en nøgleingrediens i teriyaki-sauce.

Kan jeg bruge riseddike i stedet for Mirin?

Vi anbefaler ikke at udskifte riseddike med mirin, da begge har helt forskellige egenskaber og anvendelser. Ris eddike har en stærkere hårdhed, og den tilføjer surhed til din mad. Mens mirin har en mild sødme i smagen, og det bør tilføje glans til dine retter.

Hvordan opbevares mirin

Hon mirin har mere alkohol; derfor kan du opbevare det på et køligt sted i op til 3 måneder. Hvis du opbevarer det i køleskabet, kan sukkeret krystalliseres. Sørg derfor for at opbevare i køleskabet og bruges inden for 3 måneder.

Forskelle mellem Sake & Mirin

Sake & mirin bruges ofte hånd i hånd i en opskrift på japansk madlavning. Sake indeholder højere alkoholindhold og lavere sukkerindhold, mens mirin har et højere sukkerindhold og lavere alkoholindhold. Mirin kan bruges ubehandlet i en ret, mens der ofte tilføjes sake tidligere i tilberedningsprocessen for at lade en del af alkoholen fordampe.

Næringsindhold / 100 ml
Glukosesirup, mochi ris, destilleret alkohol, koji (rismalt), vand

Energi (kJ) 870
Energi (kcal) 207 kcal
Fedt 0,0 g
(heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 51,4 g
(heraf sukkerarter) 51,4 g
Protein 0,4 g
Salt 0,03 g

Yderligere information

Vægt1.05 kg
Brand

Omadaka

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Omadaka hon mirin (sød risvin) 14% – madlavningsvin 1 l.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *