Cock brand’s hvide rismel er en favorit i især Thailand. Denne rismel foretrækkes af dem der har allergi over for gluten og af denne grund er det meget almindeligt brugt som et alternativ til hvedemel. For at fremstille rismel, afskalles hvid ris og formales derefter til fint pulver. Rismel er perfekt som fortykningsmiddel og bruges også som dej til flere stegte retter. Det er den vigtigste ingrediens, der anvendes til fremstilling af flere sydindiske madvarer som idli, dosa osv. Rismel er formalet af langkornet eller mellemkornet hvid ris og har en neutral smag, både før og efter anvendelse. Denne rismel fra Cock Brand er en form for mel der er lavet af formalede ris og bliver ofte brugt til at lave glutenfri brød, men også brugt som stivelse i en sovs. Da denne rismel ikke har en super hæveevne, kan det med fordel blandes med andre meltyper med bedre hæveevne.
Værsgo’. Opskrift du helt sikkert vil elske med dette lækre produkt 😉
Tteokbokki riskager
Find opskriften på Yaki Udon her >
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.