Fragt fra 39,- / Fri fragt over 399,- | Levering 1-2 hverdage | Same day levering med Burd!

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Yaki Udon Stegte Nudler opskrift – Nemt og lækkert på kun 30 min.

🕒 Samlet tid: 30 minutter. | Arbejdstid: 30 min. | Køkken: Japan

Den nemmeste nudelret nogensinde (Yaki Udon)!

Søger du efter en nem og lækker japansk nudelret vil du helt sikkert elske Yaki Udon. Yaki udon er en nem japansk wok-stegt udon nudel opskrift klar på 30 minutter! Stegte udon nudler med en velsmagende yaki udon nudelsauce. ita-san udon nudler

Vild med japansk – garanterer jeg at du også er vild med yaki udon

Yaki udon nudler er en af mine yndlings aftenmåltider, fordi det er så hurtigt og nemt at lave! Yaki udon nudelsauce og udon nudlerne er klar til stegning på under 10 minutter. Tilsæt de grøntsager og kød, du gerne vil have, fordi disse wokstegte udonnudler er super alsidige og smager godt til næsten alt. ita-san udon nudler

Kylling, svinekød eller tofu? Der er ingen grænser

Til denne opskrift brugte jeg kyllingebryst filet, men du kan også bruge hakket oksekød eller svinekød. Fisk og skaldyr ville også fungere eller tofu.
yaki udon ingredienser

Ingredienser (2-4 portioner)

    Yaki Udon nudelsauce:
    2 spsk mørk sojasovs
    2 spsk østerssauce
    1 spsk mirin
    2 spsk shirodashi – (valgfrit)
    1 spsk riseddike
    2 spsk palmesukker

    Yaki Udon Stir Fry:
    400 g. udon nudler
    1 håndfuld risstråsvampe eller anden svamp
    1 løg skåret i grove skiver
    1 håndfuld sukkerærter
    3 forårsløg
    250 g. Kyllingebryst eller andet kød
    Salt efter smag
    Hvid peber
    1 knivspids MSG (valgfrit)
    1 fed hvidløg, finthakket
    Chiliolie til topping (valgfrit)
    Bonito-flager til topping
    Ristede sesamfrø til topping
    tyndt skåret forårsløg til topping

Lad os komme i gang med med denne fantastiske opskrift:

1. Yaki Udon nudelsauce Hak palmesukkeret fint i en lille skål, tilsæt resten af ingredienserne og rør indtil sukkeret er opløst.
2. Yaki Udon Stir Fry: I en gryde med kogt vand let saltet, kog dine nudler i cirka 3 min., dræn nudlerne og spul dem under koldt vand, indtil de er afkølet. Bland dem med et par teskefulde sesamolie, så de ikke klistrer sammen. Sæt nudlerne til side.

3. Varm din wok op med olie, til den er varm, tilsæt kyllingekødet og svits det indtil kødet bliver gyldent brunt. Vend det derefter og svits i endnu et minut. Fjern kødet fra varmen og sæt til side.

4. Tilsæt stegeolie når det er varmt, tilsæt løg og risstråsvampe, steg i cirka to minutter ved høj varme, eller indtil de er bløde og mørkebrune.

5. Tilsæt sukkerærter og forårsløg, steg i et minut, men vi vil stadig gerne have lidt sprødhed, tilsæt kødet og nudlerne, smag til med salt, hvid peber og en knivspids msg (valgfrit).

6. Steg i cirka to minutter, tilsæt Yaki Udon-saucen og steg i et minut mere. Når den er klar, skruer du op for varmen og tilsætter hvidløget. Vend det forsigtigt sammen for at undgå at knække nudlerne, og server med det samme.

7. Pynt med bonitoflager, forårsløg, sesamfrø og chiliolie (valgfrit)
yaki udon kylling yaki udon - pande yaki udon - opskrift

Summary
recipe image
Recipe Name
Yaki Udon Stegte Nudler opskrift - Nemt og lækkert på kun 30 min.
Published On
Preparation Time
Average Rating
41star1star1star1stargray Based on 8 Review(s)
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

Pandasia.dk garanti

100% godkendte og kvalitetsprodukter

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt ved ordrer over 399 kr.

- ellers fra kun 39 kr.

365 dages returret

På alle non-food produkter

© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo