Madlavningsinstruktioner:
Kog 10 kopper vand til 1 kop tapioca-perler i en stor gryde. Tilsæt tapioca-perler langsomt i kogende vand og omrør let. Vent, indtil tapioca-perler flyder til vandoverfladen. Dæk gryden. Kog på medium varme i 2-3 minutter. Sluk for varmen, og lad den simre i yderligere 2-3 minutter (juster tid for at blødgøre tapioca til personlig præference). Hæld tapioca-perler ud, og lad dem hvile i koldt vand i 20 sekunder. Hæld tapioca-perler ud, og anbring dem i en tør skål. Bland sukker eller honning i.
Tips:
1. Tapioca perle er lækker serveret varm eller kold. Serveres med søde supper, mælkete, kaffe, gelé osv.
2. Tapioca-perle kan blive hård, hvis den ikke spises efter tilberedning. Tilsæt varmt vand eller mikrobølgeovn i 2 minutter for at blødgøre tapioca-perlen
Allergirådgivning: Indeholder sulfit.
Ingredienser:
Tapioca stivelse (42%), vand, majsstivelse, farve (sulfit ammoniak karamel), fortykningsmiddel (E412), konserveringsmiddel (E262), aroma.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.