☀️Vores store sommerudsalg er nu i gang☀️ se alle de skarpe priser her!

Your Cart

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Samyang nudler – Stort udvalg af Samyang Noodles hos DK’s bedste asiatiske købmand

Hvad er Samyang nudler?

Samyang nudler er en yderst populær nuddeltype, som stammer fra Sydkorea. Det er nemlig den Sydkoreanske virksomhed “SAMYANG”, der fremstiller nudlerne. Samyang nudlerne er en instant-noodle. I takt med at hele “foodie” konceptet på nettet er vokset, er Samyang nudlerne gået viralt på flere forskellige sociale medier, for deres stærke Samyang nudler, som nu er meget populære i en food challenge, der hedder “Samyang fire noodle challenge”.

Hvilke varianter af Samyang nudler findes der?

Der findes en del forskellige varianter af Samyang nudler, du kan nemlig få Samyang nudler, i hele 9 forskellige smage.

1. Original Hot Chicken Flavour

Dette er klassikeren og den milde version, som egner sig til de fleste. Der er selvfølgelig lidt styrke i også, men helt sikkert en styrke de fleste kan klare. Hvis du ikke er til stærk mad overhovedet, så er det nok slet ikke noget for dig 🙂

2. 2x Spicy Hot Chicken Flavour

Den næste i køen er den samme som den første, dog er denne doblet op i styrken. Man tænker det måske er et lille nøk opad fra den første, men der er altså en væsentlig forskel i styrkeniveauet, som de siger, 2x spicy. Forbered mælk og isterninger.

3. Jja Jang Myeon Hot Chicken Flavour

Denne her har helt sikkert, en langt mere markant og mere varieret smag. Den er lettere at have med at gøre, rent styrkemæssigt og har en helt unik smag, som du ikke finder i de andre Samyang nudler, eller andre instant-nudler.

4. Carbonara Hot Chicken Flavour

På 4. Pladsen har vi Carbonara Hot Chicken Flavour, er en af de mere populære nudler fra Samyang. Her får du en lidt tykkere nuddel, med en cremet konsistens, på den gode måde. Dog skal du ikke forvente at opleve noget i nærheden af “Spaghetti alla Carbonara”. Men den er perfekt hvis du har tømmermænd, eller bare har brug for noget der fylder lidt.

5. Curry Hot Chicken Flavour

Dette er en meget simpel nuddel fra Samyang, som bare er kørt rundt med lidt karry. Der er mange der er fan, men også mange der mener at den er lidt for standard.

6. Mala Hot Chicken Flavour Mala nudlerne

fra Samyang er bestemt en unik nuddel, og har bestemt en autentisk smag. Dog kan du rimelig hurtigt selv peppe dem op til et nyt niveau, hvis du selv tilføjer nogle ingredienser som f.eks. forårsløg, shiitake svampe og lign.

7. Cheese Hot Chicken Flavour

Her får du en omgang creamy instant-nudler, med ostesmag. De er meget populære, men der er også en del der mener at de er lige lovligt syntetiske i smagen. Desuden er styrken i disse også helt fin, og kan godt kradse lidt i halsen. Men hvis du er personen der elsker alt med ost, så er det helt sikkert et godt valg for dig.

9. Stew Type Hot Chicken Flavour

Meningen med Stew Type nudlerne, er at du selv skal smide dem i din egen hjemmelavede suppe. De har en helt okay smag, men du skal nok ikke forvente at der er lige så stort et kick i, som dem der er øverst på listen.

Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt ved ordrer over 399 kr.

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo