Ingredienser
Pad Thai:
Køkken Thailand
Antal serveringer 2 personer
Tid: 30 min.
Ingredienser du skal bruge:
- 300 g. rejer eller kylling
- 200 g. risnudler lagt i blød
- 2 spsk. knust peanuts
- 200 g. fast tofu (kan undlades)
- 1 lille rødløg
- 2 spsk. fiskesauce
- 2 spsk. knust palmesukker
- 2 spsk. vand
- 2 tsk. tamarind paste
- 1 tsk. mørk sojasauce
- 2 æg
- 3 springløg eller hvidløgsblade
- 1 håndfuld bønnespirer
- Knust chili
- Lime
Instruktioner
Denne fantastiske Pad Thai opskrift er let og nem, og kan laves på 30 minutter. Det jeg elsker ved denne ret er de friske ingredienser, heraf risnudler, kylling eller rejer, tofu, koriander, bønnespirer, jordnødder og æg. Alt dette i en varm wok pande i en lækker pad thai sauce, der er så god, at det smager som om det kommer fra en lokal restaurant i Thailand.
Lad os komme i gang med at lave Pad Thai
1. Læg risnudlerne i blød i ca. 15-20 min. i lunken vand
2. Skær tofu ud i tern (kan undlades)
3. Pil skalden af rejerne
4. Skær rødløg i tynde skiver
5. Tilsæt olie i en varm wok pande
6. Tilsæt tofu og steg indtil tofuen får en gylden farve
7. Tilsæt rødløg og steg ydeligere i 1 min.
8. Tilsæt rejerne og steg dem godt
9. Tilsæt risnudler og vend ingredienserne et par gange
10. Tilsæt palmesukker, fiskesauce, tamarind paste, en smule vand og mørk sojasauce
11. Tilsæt æg. Sørg for at flytte de andre ingredienser til siden som vist i videoen
12. Tilsæt springløg og bønnespirer og steg ydeligere i 1-2 min.
13. Anret din pad thai med peanuts, lime, knust chili og evt. koriander
14. God appetit.
Indkøbsliste
Køb pad thai kit herFølgende varer indgår i opskriften:
Disse varer kan bestilles til udbringning (Århus & Skanderborg):
Vi regner med at du selv skaffer:
- Olie til stegning
