✔ Lynhurtig levering | ✔ Julegaver byttes til d. 31. jan. 2025 | ✔ +50.000 glade kunder

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Pad Kee Mao Drunken Noodles Opskrift – Oplev autentiske smagsoplevelser fra Thailand

🕒 Samlet tid: 30 minutter. | Arbejdstid: 30 min. | Køkken: Thailand

Pad Kee Mao, eller “Drunken Noodles” som nogen også kalder det, er en af de mest kendte thailandske retter.

Retten består typisk af stegte brede risnudler med saftig oksekød eller kylling, sprøde grøntsager, chili og thai basilikum. Hele herligheden krydres med en blanding af soyasauce, fiskesauce og østersauce, som giver retten en kraftig umamismag.

Men hvad kommer navnet “Drunken Noodles” af? En direkte oversættelse lyder på “stærke nudler for fulde mennesker”. En af historierne går på, at retten er en perfekt fuldespise. Meget lig vores pizza slice eller durum som mange nyder en sen nat på hjem fra byen. En anden fortælling går på, at en mand kom hjem sulten og beruset, og de få ingredienser han havde i køkkenet, biksede han sammen til Drunken Noodles.

Fuld eller ej, så kan man altså sagtens nyde Pad Kee Mao. Det er en lækker og alsidig ret, som kan tilpasses efter smag og foretrukken grønt og kød. Benyt endelig muligheden for at bruge det, du har i køleskabet og skel til opskriften for fremgangsmåde.

Vi siger velbekomme!

Ingredienser: 2-3 personer 

Paste:

 
3 hvidløg
10 g. ingefær, revet
2+1 grønne chili, 1 rød chili (eller peberfrugt hvis det ikke må være stærkt)
1/2 tsk. salt

Fyld:

 
200 g. brede flade risnudler (Banh Pho XL)
  Olie til stegning
300 g. kyllingefilet, skåret i strimler
1/2 broccoli skåret i mundrette buketter
  Thai basilikum, en stor håndfuld plukkede blade
1,5 spsk. fiskesauce

Sauceblanding:

1,5 spsk. fiskesauce
1/2 spsk. mørk soyasauce
2 spsk. østerssauce
2 tsk. sukker

Fremgangsmåde:

  • Tilbered nudlerne efter anvisningen på pakken, så de er klar til at blive stegt senere.
  • Knus ingredienserne til pasten i en morter.
  • Varm lidt olie op på en stor stegepande på mellemhøj varme. Steg pasteblandingen i 2-3 minutter. Tilføj kyllingestrimlerne og steg i 5-7 minutter eller til kyllingen er tilberedt. Tilføj de broccolien og steg 4-5 min eller til de er tilberedte. Tilføj nudlerne og sauceblandingen. Steg i yderligere 5 min eller til nudlerne er bløde. Smag evt. til med salt. Sluk for blusset og tilføj thai basilikum og vend det i blandingen.

Summary
recipe image
Recipe Name
Pad Kee Mao Drunken Noodles Opskrift - Oplev autentiske smagsoplevelser fra Thailand
Published On
Preparation Time
Average Rating
41star1star1star1stargray Based on 18 Review(s)

1 comments

  1. Axel Andersen

    Super lækker og ultra let at lave. Jeg putter porrer i og bruger Shirataki nudler, så er retten ikke bare velsmagende men også ketovenlig.

Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt over 399 kr.

- ellers fra kun 35 kr.

Prisgaranti*

Danmarks bedste priser leveret til dig. Læs mere

Her kan du betale med
mobilepay   visa  mastercard  maestro  diners club
Din ordre pakkes forsigtigt og sendes med
fragt logoer
Ugentlige tilbud?



Kontakt Pandasia.dk
pandasia.dk logo hvid
Pandasia ApS
Marktoften 7B
8464 Galten
CVR 40562087

Hørslevvej 35B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

Marktoften 7B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

miloevenlig indpakning
Brug for hjælp?
anhdu long vu - pandasia.dk
AnhDu Long Vu
Din personlige rådgiver og madentusiast

Jeg er lige her. Fang mig på telefon eller mail hvis du har brug for hjælp til at finde de rigtige produkter til din madlavning.

30 27 78 78
Kundeservice tlf. 8.30-13.00
[email protected]
© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo