Fragt fra 39,- / Fri fragt over 399,- | Levering 1-2 hverdage | Same day levering med Burd!

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Misosuppe opskrift: Sådan laver du denne fantastisk japanske suppe med tofu

🕒 Arbejdstid: 45 minutter. | Køkken: Japan


Misosuppe er så rig og velsmagende. Denne hurtige miso suppe opskrift tager under 45 minutter at lave. Nu kan du lave den rige og umamilækre japanske restaurantfavorit hjemme på ingen tid.


Disse ingredienser skal du bruge til opskriften:

INGREDIENSER (2 portioner)

ingredienser
● 4 kopper Dashi (fiske fond)
● 1 pakke tofu
● 4-5 spsk miso pasta
● 2 forårsløg (finhakket)

Tilberedning


1. Kog Dashi (1 Dashi brev (5g) blandes op med mellem 500ml og 1 liter vand) og tilsæt tofu skåret i 1/2 “terninger.
2. Reducer varmen til lav og opløs miso pasta i Dashi. Pas på ikke at koge.
3. Tilsæt grønne forårsløg og fjern gryden fra varmen
4. Server og nyd!

Hvad er misosuppe?

Misosuppe stammer fra Japan og er en utrolig velsmagende og næringsrig suppe som indebærer miso og dashi. Miso er en form for pasta lavet på blandt andet sojabønner, korn (dampet ris eller byg), salt og kojikultur (gæringstarter). Der er mange forskellige varianter af miso pasta i forskellige farver, men de mest populære og alsidige er den gule og den røde miso, som har en meget afrundet smag, der passer godt til alle ingredienser. Hver miso pasta varier i salt og smag, så varier alt efter, hvordan du foretrækker din misosuppe. Det er også altid en mulighed at blande forskellige miso pastaer i retten for en mere unik og overraskende smag. Dashi er en slags fiskeboullion som ofte benyttes i japanske retter. Dashi er en vigtig ingrediens i misosuppe og bliver derfor fremhævet i stedet for alt andet fiskefond. Fiskefonden er blandt andet lavet på tørret tang, tørret svampe og fisk – man kan dog købe selve fiskefonden, hvilket vil spare dig både tid og ressourcer på vores hjemmeside pandasia.dk.

Misosuppe tilberedes ofte med tofu og grøntsager, men spises også med tang, nudler, fisk og ris. Den serveres dog også typisk sammen med sushi eller sashimi på japanske restauranter. Misosuppe fås i mange forskellige varianter i Japan, og kommer meget an på hvilket område, hvilken sæson og hvilke personlige præferencer du har. Den meget populære og mest velkendte misosuppe er med tofu, og du kan derfor både finde opskriften samt købe ingredienser til denne lækre ret på vores hjemmeside pandasia.dk.

Hvordan laver man misosuppe med tofu?

Den lækre velsmagende misosuppe med tofu kan du nemt lave hjemme i køkkenet på under 45 minutter. Misosuppe med tofu er enkelt at lave og kan næsten huskes i hovedet efter ét kig på opskriften. Dette eksempel på misosuppe med tofu kan du se, hvordan man laver hurtigt og nemt i videoen ved siden af – samt ingredienser og fremgangsmåden på vores foretrukne måde. Alle ovenstående ingredienser og tilbehør kan købes her på pandasia.dk, uanset hvilken smag du er til.

Hvad kan man putte i misosuppe med tofu?

Der er som sådan ikke nogle krav for, hvad man kan og ikke kan putte i en misosuppe med tofu – det handler alt sammen om dine personlige preferencer. Denne populære japanske suppe bliver spist dagligt af mange japanere, og ingredienserne bliver derfor ofte skiftet for en ny velsmagende oplevelse. Der kan puttes blandt andet æg, nudler, gulerødder, spinat og så videre.. Der findes mange forskellige varianter af misosuppe med tofu, samt hvad man kan putte i den – så der er ikke nogen undskyldning for ikke at springe ud i denne fantastiske ret.

Her hos Pandasia anbefaler vi, at du prøver denne utroligt velsmagende ret. Du kan se ingredienserne og instruktionerne ovenfor, så du kan lave din helt egen misosuppe med tofu. Du kan købe ingredienser og tilbehør til din helt egen personlige misosuppe inde hos os på pandasia.dk.

Hvor stammer misosuppe fra?

Misosuppe stammer fra Japan og stammer helt tilbage fra 1100-tallet og blev et “dagligt måltid” for samuraierne i Kamakura-perioden (1185-1333), som var en periode med japanske borgerkrige. Misosuppe er vigtig for den japanske madkultur og bliver stadig spist dagligt af flertallet af japanerne. Baseret på undersøgelser spiser over tre fjerdedele af befolkning misosuppe mindst én gang om dagen.

Summary
recipe image
Recipe Name
Miso suppe opskrift: Sådan laver du denne fantastisk japanske suppe med tofu
Published On
Total Time
Average Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

Pandasia.dk garanti

100% godkendte og kvalitetsprodukter

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt ved ordrer over 399 kr.

- ellers fra kun 39 kr.

365 dages returret

På alle non-food produkter

© Pandasia.dk 2020 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo