✔ Lynhurtig levering | ✔ Gratis fragt fra kun 399 kr. | ✔ +50.000 glade kunder

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00
kylling i grøn karry opskrift

Kylling i grøn karry opskrift. Nem og autentisk på kun 30 min

Ingredienser

Kylling i rød karry:

Køkken Thailand

Antal serveringer 3-4 personer

Tid: 30 min.

Ingredienser du skal bruge:

  • 500 g. kyllingebryst, andet kød eller tofu
  • 1 stor rød peberfrugt
  • 2-3 thai auberginer eller ½ alm. aubergine
  • 1 ds. bambusskud i strimler eller skriver
  • 2 spsk. smagsneutral olie til stegning
  • 2 spsk. Mae Ploy grøn karry paste
  • 500 ml. chaokoh kokosmælk
  • 4-5 kaffir lime blade.
  • 2 spsk. palmesukker eller alm. sukker
  • 2 spsk. fiskesauce
  • 1 håndfuld thai basilikum (kan undlades)

Serveres med:

  • Ægte jasminris
  • frisk thai bird chili

Anbefalet udstyr:

  • Riskoger

Instruktioner

30 min. er alt hvad det tager for at lave denne lækre og smagfulde thai karry. En favorit blandt hurtige thai retter til både weekender og travle hverdage.

Lad os komme i gang med at lave noget thai mad

1. Skær kødet ud i fine skiver

2. Skær peberfrugt i strimler

3. Skær thai auberginer i både. Alm. auberginer kan sagtens bruges

4. Tag en god gryde og varm olie til stegning

5. Tilsæt rød karry paste

6. Tilsæt kokosmælk

7. Tilsæt kylling

8. Lad gryden nu stå og koge i ca. 5.7 min.

9. Tilsæt bambusskud, peberfrugt, aubergine og lime blade

10. Tilsæt palmesukker eller alm. sukker,fiskesauce og evt. thai basilikum

11. Tag gryden af varmen og server med varme jasminris

12. God appetit.

Summary
recipe image
Recipe Name
Kylling i grøn karry opskrift. Nem og autentisk på kun 30 min
Published On
Total Time
Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt over 399 kr. (GLS & Burd)

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo