💥JANUARUDSALG💥 SPAR OP TIL 80% RABAT! Se alle tilbud her

Your Cart

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Kokosis Opskrift

🕒 Samlet tid: 5 timer. | Arbejdstid: 10 min. | Køkken: Vietnam

Kokosis er en klassisk isvariant i Asien, lidt ligesom vores velkendte vaniljesmag. Kokos anvendes generelt flittigt i desserter, og vi har nu ladet os inspirere. Opskriften på denne kokosis er uden mælk og fløde, men den fede smag opvejes af en god, cremet kokosmælk. Dertil har vi sneget chokolade og kokosmel i for smag og tekstur.

Opskriften kan laves uden ismaskine, men ejer du sådan en, er det bare at hælde indholdet i maskinen. Så går det let som en leg.

Ingredienser (Antal 2 personer)

1 æggehvide
1 æggeblomme
10 spsk. sukker
1 dåse kokosmælk
40 g mørk chokolade, hakket i små stykker
1/2 dl. kokosmel
1 pakke hindbær
Evt. kokosflager til pynt

Fremgangsmåde:

  • Pisk æggehviden stiv
  • Pisk kokosmælken med sukker og æggeblomme. Vend forsigtigt æggehviden i massen.
  • Har du en ismaskine: Hæld massen i en ismaskine og tilføj mørk chokolade og kokosmel, når isen begynder at tykne.
  • Har du ikke en ismaskine, gøres følgende:
  • Hæld massen i en lufttæt tupperware og stil den i fryseren. Rør i boksen hver halve time med en dejskraber (husk at få siderne med), indtil det tykner. Tilføj chokolade og kokosmel og fortsæt med at røre indtil den ønskede konsistens. Processen tager ca. 4,5-5 timer.
  • Server fx i isvafler eller belgiske vafler med hindbær og kokosflager
asiatisk kokosis opskrift

Indkøbsliste

Følgende varer indgår i opskriften:

Summary
recipe image
Recipe Name
Kokosis Opskrift
Published On
Preparation Time
Average Rating
41star1star1star1stargray Based on 15 Review(s)
Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt ved ordrer over 399 kr.

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo