Arbejdstid: 60 minutter. | Køkken: Japansk
Sådan laver du sprøde og saftige tempurarejer (torpedo rejer)
Disse ingredienser skal du bruge til opskriften:
Til rejerne:
- 300 gram rejer ca. 7-10 stykker
- Tempura melblanding
- Pankorasp
- Risolie
- Fritureolie
- Sur sød sauce til dipping
Tilberedning af tempurarejer
1. Pil skallen af rejens krop men behold skallen på halen
2. Fjern tarmen (den sorte streng), hvis du har købt en pose rejer, hvor de ikke er fjernet på forhånd
3. Lav nogle små snit på rejens inderside. Lav efterfølgende nogle små “knæk” på rejen så de bliver lange
4. Bland tempuramel med risolie og vand. Hav en anden skål klar med pankorasp
5. Varm frituremaskinen eller en gryde med olie. Tag en reje ad gangen ved at dyppe dem først i tempuramel blandingen, dernæst pankorasp og put dem i olien
6. Tempurarejen er færdig når den har fået en gylden gulbrun farve.
7. Dine tempurarejer er nu færdig. Nyd dem varme sammen med sursød sauce som forret, eller i dine sushi crispy ebi ruller.
Hej med jer.
Jeg elsker jeres sted, i er utrolig gode til at lave videoer, og det er skønt når man er nybegynder i feks sushi.
Jeg ville dog ønske, at fordelings forholdene til tempura dejen var oplyst i opskriften, for det er desværre ikke bare så lige til, når man som sagt er nybegynder, smiler.
Så jeg håber i har tid til at ja enten skrive det til mig, eller skrive det ind i opskriften.
På forhånd mange tak❤️
Kærligst Betina